"Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor ? | İlk Kez FavoriForumum'da!

Vadi 97 bölüm sürdü Pusu 161.bölümle sezon finali yaptı 161+97=258 bölüm yayınlanmış 10 yılda gerçekten çok ara veriyorlar

2 bölüm terör 4 sinema filmini de ekleyebiliriz bi de 2006 yılında ilk 4-5 ayda haftanın 5 günü vadi tekrarı vardı
15 i geçen tekrarlarımız mevcuttur ve bu bir rekordur hiçbir dizi 5 gün tekrarla 1.olup tekrarı 15 reytingi geçmemiştir bu türk tv tarihinin rekorudur

Aynen

Erken baslaması hayranları adına iyi oldu okul felan yok rahat rahat izlerler, bende merak ediyorum olaylar nerelere gidecek diye bakarım yeni sezona

vadiyi en çok merak ettiğim sezon diyebilirim inşallah süper bi yıl olacak ve muhteşem bi finalle pusu bitecektir.

- - - Ekleme - - -

emre5757 aga okul olsa olmasa bişey değişmez benim 3 sınavım vardı hiçbirine çalışmadm vadiyi izledim vadi varsa gerisi teferruattır
bu arada vadinin yeni sezonunu malatya da izleyecem uğurlu gelir belki

Herkez senin gibi liseli değil.Millet Üniversite sınavına çalışıyor.

Tabi canım çok belli.
Herkez Vadi hasretiyle yanıp tutuşuyor.

bu yıl üniyi kazandım Allah a şükür vadiyi hiç kaçırmadan kazandım

- - - Ekleme - - -

tamam

Kanalsız kalmasanız zaten TNT'ye kadar düşmezdiniz.

36 Yaşındamısın
)

şimdi atv deyiz rahat ol sen vadi istediği yere gider 4 büyük kanalda oynayan tek dizi var mı başka hatırlamıyorum

36 değil 49

şimdi atv deyiz rahat ol sen vadi istediği yere gider 4 büyük kanalda oynayan tek dizi var mı başka hatırlamıyorum

36 değil 49

İşte bende onu diyorum bir sezon oynatan tekmeyi vuruyor.Eğer devam etseydi kesinlikle başka kanala geçerdi.
Hani diyo ya PANA yeni konseptle başlayacak diye o kesinlikle ATV'de olmayacak.
Ayrıca Üni'yi bu sene kazandıysan günde 3 Üniversite sınavına giremeyeceğine göre liseliyken yapmışsın.Üniversitede yapta görelim.

tekmeyi mi vuruyo
madem tekmeyi vuruyodu show neden tekrar aldı atv neden tekrar aldı
kanal d vadiyi alabilmek için olağanüstü hal ilan etti resmen
star vadiden aldığı reyrtingi 3 yıldır hiçbir diziden alamadı muhteşem yüzyılda dahil. atv vadiyle aldığı reytinglerin yarısını bile alamadı geçen yıl fazla söze gerek yok
kurtlar vadisi 10 yıldır gittiği her kanalın en yüksek reytingli yapımı olmuştur en süper işine tekme atamazlar tekmeyi pana atar ve atıyoda zaten

- - - Ekleme - - -

ayrıca ben vadiyi kaçırmam sınav mınav sökmez rahat ol sen benim olduğum yerde vadi günü başka bişey izlenmez izletmem