S.G.A.T.
Emekli
Yeni sezon tanitim fragmanlari da ilerleyen günlerde çikar büyük olasilikla..
süper bi haber çok çok erken başlıyo süper süper
yalnız ben 10 yıldır vadi izleyen biri olarak bu kadar erken başladığımızı hiç hatırlamıyorum
bende ilk kez bu kadar erken actigini düsünüyorum. 6 Eylül de sezonu zirvede acip düsmanlarini susturacaktir
bende ilk kez bu kadar erken actigini düsünüyorum. 6 Eylül de sezonu zirvede acip düsmanlarini susturacaktir
Vedanın korkusu Vadiye yıllardır olan alışkanligini degistirdi. Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer. 4 yıl boyunca Kanal D ve Beren korkusu şimdi Fahriye korkusuna çevrildi
Vedanın korkusu Vadiye yıllardır olan alışkanligini degistirdi. Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer. 4 yıl boyunca Kanal D ve Beren korkusu şimdi Fahriye korkusuna çevrildi
Maç varken Vadi ortalıkta yok. Sebebini sen de ben de herkes de iyi biliyorkimin kimden korktuğu belli yıllardır vadiden çektiğini kimseden çekmedi kanal d ondan dolayı dizilerini hep erken başlatır hiç ara vermez ara verirse vadi geçer endişe var tabi vadide öyle bi şey yok istediği zaman arayı verir kismeyi takmaz asıl korku kanal d de diziyi erken başlatıp vadinin önüne geçirme korkusu var ama istese şimdi başlatısın E-Zİ-LE-CEK
Maç varken Vadi ortalıkta yok. Sebebini sen de ben de herkes de iyi biliyor
Veda bizden korksun veda neymiş ? Kanal D neymiş ? Beren kimmiş ? 😀F Fahriye kimmiş ?Vedanın korkusu Vadiye yıllardır olan alışkanligini degistirdi. Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer. 4 yıl boyunca Kanal D ve Beren korkusu şimdi Fahriye korkusuna çevrildi
Maçla alakası yok vadi hiç bir şeyden korkmaz normal zamanda da yayınlamıyorlar taam mı ?
Maç varken Vadi ortalıkta yok. Sebebini sen de ben de herkes de iyi biliyor