"Kurtlar Vadisi Pusu" Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor ? | İlk Kez FavoriForumum'da!

Yeni sezon tanitim fragmanlari da ilerleyen günlerde çikar büyük olasilikla..

Veda'nın erken başlayıp izleyici kazanma şanşı elinden alınmış oldu 6 Eylül'de Vadi zirvede olur ilerleyen haftalarda ise Veda ve Babalar ve Evlatlar yarışa katılır

bende ilk kez bu kadar erken actigini düsünüyorum. 6 Eylül de sezonu zirvede acip düsmanlarini susturacaktir

aynen aga 6 eylülde zirvenin adresi atv de :D yalnız fragman nerde ya 2 hafta kaldı fragman yok hala

- - - Ekleme - - -

bende ilk kez bu kadar erken actigini düsünüyorum. 6 Eylül de sezonu zirvede acip düsmanlarini susturacaktir

aynen aga 6 eylülde zirvenin adresi atv de :D yalnız fragman nerde ya 2 hafta kaldı fragman yok hala

Vedanın korkusu Vadiye yıllardır olan alışkanligini degistirdi. Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer. 4 yıl boyunca Kanal D ve Beren korkusu şimdi Fahriye korkusuna çevrildi

Ya Alemto şu revana ne laf atıyon bırak kendine kendine boş boş yorumlar atsın uğraştığına değmez

6 Eylül iyi bir tarih bizim açımızdan özledik

Vedanın korkusu Vadiye yıllardır olan alışkanligini degistirdi. Sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer. 4 yıl boyunca Kanal D ve Beren korkusu şimdi Fahriye korkusuna çevrildi

kimin kimden korktuğu belli yıllardır vadiden çektiğini kimseden çekmedi kanal d ondan dolayı dizilerini hep erken başlatır hiç ara vermez ara verirse vadi geçer endişe var tabi vadide öyle bi şey yok istediği zaman arayı verir kismeyi takmaz asıl korku kanal d de diziyi erken başlatıp vadinin önüne geçirme korkusu var ama istese şimdi başlatısın E-Zİ-LE-CEK :D

ya sacma sacma konusuyorsun yillarin dizisi bir amatör oyuncu dan mi korkacak? Vadi nin erken baslama sebebi her sene daha ileriye gelen Ramazan dir Ramazan bu sene erken bittigi icin erken basliyor.

Hem madem öyle Veda o zaman 2 hafta gec baslasin da görelim

yasin kardeşim gerekeni söylemiştir fazla söze gerek yok

kimin kimden korktuğu belli yıllardır vadiden çektiğini kimseden çekmedi kanal d ondan dolayı dizilerini hep erken başlatır hiç ara vermez ara verirse vadi geçer endişe var tabi vadide öyle bi şey yok istediği zaman arayı verir kismeyi takmaz asıl korku kanal d de diziyi erken başlatıp vadinin önüne geçirme korkusu var ama istese şimdi başlatısın E-Zİ-LE-CEK :D
Maç varken Vadi ortalıkta yok. Sebebini sen de ben de herkes de iyi biliyor

Veda bizden korksun veda neymiş ? :F Kanal D neymiş ? :d Beren kimmiş ? :F😀F:d Fahriye kimmiş ? :D

Maç varken Vadi ortalıkta yok. Sebebini sen de ben de herkes de iyi biliyor
Maçla alakası yok vadi hiç bir şeyden korkmaz normal zamanda da yayınlamıyorlar taam mı ? :D

valla ya vadi 10 yıldır oynuyo arka sokaklar 6 4 yıl fark var ama bölüm sayısı olarak aradaki fark fazla değil gerçi bizim 4 sinema filmi var ama bölüm sayısı olarak fark yok niye çünkü vadi çok ara veriyo maçla ilgisi yok normalde de çok ara verir :D