'Kurtlar Vadisi Pusu' Bu Hafta Yok !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,750
Puanı
1,060
Dün müthiş bir bölüm ile ekranlarımızda olan Türkiye de ve Dünya da büyük ses getiren Dünya da en çok izlenen Türk dizisi ünvanına sahip Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yeni bölümü yok. Henüz açıklama yapılmadı ancak Atv'nin web sitesinde bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'un yerine Kurtlar Vadisi Filistin koyulmuş yayın akışına.

açıklamaya gerek yok ki zaten olmayacağını herkes biliyor bu hafta ara verebilirdi vermedi haftaya verecek işte

bu arada vadi ekibi ne geniş bi ekiptir ya yeni diziler başlıyor adamların umrunda değil

7 hafta kolajsız gitti bu bir rekor
7 oldu mu aga iyi dayanmışlar o zaman

o değilde eğer bu haftada filistin filmini verirlerde atv ye fena sövecem lan yeter yeter başka film mi yok ya ırakı verseler 10 reytingi geçer muroyu verin gladioyu verin nedir bu filistin ısrarı ya

Fan clup çoşar kolay gelsin sana.
Ben İnadına Yaşamak'ı hatırlatmak için uğrarım konuya.
buğra hiç hatırlatma ben onlara vadinin özeti yeni diziye fark atınca hatırlatıcam o zaman seni de etiketlerim beraber güleriz

Boynu Bükükler'in sonu İnadına Yaşamak gibi olmayacak inşallah.

Aynen katılıyorum aga kaç kere izlettiler hatırlamıyorum İnşallah kolaj verirler kolaj en azından çok daha iyi

Boynu Bükükler için çok iyi fırsat😛

Boynu Bükükler bence gün 1.si olmasa bile zirveye yakın bir dizi olacak ki ben diziden umutluyum.

Ne cektin be ATV, her seferinde KVF koyuyor inanilir gibi degil ya. Koy KV Irak'i iste