şoparların sapı adına....mematiye imza atmışında ...mematiye zamanında o kadar saydırdıydın..şimdi m.yüzyılda oynuyo...haaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaa....böyle sevmediğin karekteri izletirler adama...pana filmi ne zaman basıyoz @XanTier
gene sevmedim iyi oynayamadışoparların sapı adına....mematiye imza atmışında ...mematiye zamanında o kadar saydırdıydın..şimdi m.yüzyılda oynuyo...haaaaaaaaaaahhhaaaaaaaaa....böyle sevmediğin karekteri izletirler adama...
sendemi gidicen basmaya
gene sevmedim iyi oynayamadı
- - - Ekleme - - -
evet arada ekipmanalrı dağıtıcam çekemicekler bir daha
dikkat ette ekipmanları dağıtırken hüsnü kafanı kırmasın
o deliyse ben daha deliyim
adamda deli şansı var.....akıllılar hemen ölüyo...delilere kurşun bile işlemiyo...:boxing:deli meli ama adam 2 km öteden attığını vuruyo diyim sana işin yaş olur
adamda deli şansı var.....akıllılar hemen ölüyo...delilere kurşun bile işlemiyo...:boxing:
adamda deli şansı var.....akıllılar hemen ölüyo...delilere kurşun bile işlemiyo...:boxing:
laaaaaa deli hikmet öleli kaç ay oldu...yengemin sakalı olsa amcam olurdu...gibi bişey oldu senin hesap...:Oaynen mesela bir deli hikmet
laaaaaa deli hikmet öleli kaç ay oldu...yengemin sakalı olsa amcam olurdu...gibi bişey oldu senin hesap...:O
Umarim 188.Bölüm bekledigimize deyecek bir bölüm olur..
yine harika ötesi bi bölüm geliyo heycanla bekliyorum fragman yarın çıkar
bu hafta var tv de yazdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?