Kurtlar Vadisi Pusu, Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1418127551.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'dan haber var!

Başarılı dizi bu hafta yayınlanmayacak. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı yapımın fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Beklenen şey gerçekleşti ve dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. Yapımın yerine ise Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni bölümü yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Dizi total ve abc1'i de kaybedecek..

Roman Havası'na yarayacaktır bu durum.

Kanal D ne yapamaya calisiyor ya gul gibi diziye nie ara veriyon ki zaten yilbasi haftasi ara vercen bu ne be offf neyse roman havasinin onu acdilar saolsunlar

Bende GS maçı o gün sanıyordum BJK maçları reyting alamıyor ki zaten. :D
GS maçları Salı oluyor Şampiyonlar Ligi'nde olduğumuz için. Ben hiç Perşembe maç yaptığımızı hatırlamıyorum. :D

Orası öyle tabii gör bak bugün nasıl reyting alıyoruz hiç iddiamız olmamasına rağmen. :D

vadiye en güzel cavabı senelerce önce söylediği ''son perde'' şarkıyla nilüfer veriyor. ayrıca çok güzel bir şarkıdır.herkesin dinlemesini tavsiye ederim özellikle de vadiye gönül veren arkadaşlara :)))) bu şarkıyı dinledikten sonra ne demek istediğimi net bir şekilde anlayacaklardır :D

Ayrılık kol geziyor
Acılar pek yakında
Bu filmi görmüştüm ben
Senden önce defalarca

Ağlama yüreğim yar gelmez

Gelse de artık farketmez
Ha döndü dönecek ömür bitiyor
Kış ortasında bahar gelmez

Ah kaçıncı darbe bu
Ah bu kaçıncı perde
Anlamıyor yüreğim gel de kendin söyle

Bilirim son perde bu
Hadi git sakın durma
Tanıdım birçok giden
Senden önce vefasızca

Son düzenleme:
Resmen mactan kaciyor Vadi... Buda Kocamin Ailesi adli dizinin ekmegine yag sürüyor! Yakinda Totali de kaybederiz

Tam iyi bir kanal bulduk dedik bu sefer de 1 hafta yayınlıyor 3 hafta yok :(

vadiye en güzel cavabı senelerce önce söylediği ''son perde'' şarkıyla nilüfer veriyor. ayrıca çok güzel bir şarkıdır.herkesin dinlemesini tavsiye ederim özellikle de vadiye gönül veren arkadaşlara :)))) bu şarkıyı dinledikten sonra ne demek istediğimi net bir şekilde anlayacaklardır :D

Ayrılık kol geziyor
Acılar pek yakında
Bu filmi görmüştüm ben
Senden önce defalarca

Ağlama yüreğim yar gelmez

Gelse de artık farketmez
Ha döndü dönecek ömür bitiyor
Kış ortasında bahar gelmez

Ah kaçıncı darbe bu
Ah bu kaçıncı perde
Anlamıyor yüreğim gel de kendin söyle

Bilirim son perde bu
Hadi git sakın durma
Tanıdım birçok giden
Senden önce vefasızca
aga şu versiyonu daha iyi :D

ayy böyle bir rezillik ben türk tv tarihinde görmedim
6 bölüm yayınlnmış ve tam 3 tanede ara vermişiz
234.bölümü yayınlayıp 1 hafa arayla başladık 235.bölümü verip 1 hafta ara daha verdik
236 237 238 239 4 bölüm verip şuan 1 ara daha
nerede görülmüş yoll 6 bölüm verip 3 hafta ara verildiği
ayrıca 2 hafta yayınlanıp yılbasında tekrar ara verilicek 2 bölüm sonra
yanı 8 yeni bölüm verip tam 4 farklı haftalarda ara verilmiş olucak 8 bölüme 4 hafta ara nedir ynı
2 bölüm başına 1 ara demektir böyle bir rezillik görmedim ben :kizgin::kizgin::kizgin: