'Kurtlar Vadisi Pusu' Bu Hafta Yayınlanmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi Filistin yeni bölümden çok yayınlandı.

Filistin dizi olsa Vadiden çok bölümü olurdu bu sezon. :F

Her hafta ya Başbakan ya da atv bir şey yapıyor ve KVP'ya bir şeyler oluyor. :F İyi iyi. :X

Allahtan kolaj var çok Şükür @takas

Sorun Atv de değil ki seçim nedeniyle senaryoyu bekletmişler büyük ihtimalle ona göre bir senaryo yazacaklar
Bekletmesinler seçim karınlarını mı doyuruyor? Demek ki seçimi kaybetselerdi "Oy Lobisi" gibi birşey çıkaracaklardı allah allah eski köye yeni adet.

Allahtan kolaj var çok Şükür @takas

Sorun Atv de değil ki seçim nedeniyle senaryoyu bekletmişler büyük ihtimalle ona göre bir senaryo yazacaklar
sorun morun olmayacak kadar sabırda bi yere kadar şu kanaldan biran önce kurtulmamız lazım

Kurtlar Vadisi Filistin yeni bölümden çok yayınlandı.

Filistin dizi olsa Vadiden çok bölümü olurdu bu sezon. :F
yeminle şu müthiş filmden soğudum nerdeyse bu sefer oynatsalardı atv ye zap bile yapmayacaktım neyse ki kolaj var kolaj kaçmaz :D

arkadaş kolaj olduğunu öğrenince seviniyoruz ya yok böyle bişey :D

sorun morun olmayacak kadar sabırda bi yere kadar şu kanaldan biran önce kurtulmamız lazım

yeminle şu müthiş filmden soğudum nerdeyse bu sefer oynatsalardı atv ye zap bile yapmayacaktım neyse ki kolaj var kolaj kaçmaz :D

arkadaş kolaj olduğunu öğrenince seviniyoruz ya yok böyle bişey :D
Show Tv'ye gitse gene aynısı olmayacak mı çok daha kötü olur buna şükret aga :D Show da olsak reklam manyağı yapmışlardı Vadiyi zaten 1-2 sene Vadiyi alamazlar durumları kötü

Bekletmesinler seçim karınlarını mı doyuruyor? Demek ki seçimi kaybetselerdi "Oy Lobisi" gibi birşey çıkaracaklardı allah allah eski köye yeni adet.
Haftayı bekleyelim ''Penguenleri İzlemek İstemiyorsanız Gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu da Öğrenin'' sloganı yeter :D

Show Tv'ye gitse gene aynısı olmayacak mı çok daha kötü olur buna şükret aga :D Show da olsak reklam manyağı yapmışlardı Vadiyi zaten 1-2 sene Vadiyi alamazlar durumları kötü

Haftayı bekleyelim ''Penguenleri İzlemek İstemiyorsanız Gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu da Öğrenin'' sloganı yeter :D
olmayacak aga bu dizinin yuvasıda show dur atv de ikide bir gündem özel bilmem ne özel istemiyoruz

Dizilerden en çok Aramızda Kalsın bunu fırsata çevirir bence. Çalıkuşu içinse büyük fırsat. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ab'si bu kadar zayıflamışken ara vermesi kötü oldu.