legolas9900
Favori Üye
Sana ne oluyor, Sevdaluk Çarşamba günü.Super haber
Sorun Atv de değil ki seçim nedeniyle senaryoyu bekletmişler büyük ihtimalle ona göre bir senaryo yazacaklarAma yeter ya! A TV artık işin suyunu çıkardı.
Bekletmesinler seçim karınlarını mı doyuruyor? Demek ki seçimi kaybetselerdi "Oy Lobisi" gibi birşey çıkaracaklardı allah allah eski köye yeni adet.Allahtan kolaj var çok Şükür @takas
Sorun Atv de değil ki seçim nedeniyle senaryoyu bekletmişler büyük ihtimalle ona göre bir senaryo yazacaklar
sorun morun olmayacak kadar sabırda bi yere kadar şu kanaldan biran önce kurtulmamız lazımAllahtan kolaj var çok Şükür @takas
Sorun Atv de değil ki seçim nedeniyle senaryoyu bekletmişler büyük ihtimalle ona göre bir senaryo yazacaklar
yeminle şu müthiş filmden soğudum nerdeyse bu sefer oynatsalardı atv ye zap bile yapmayacaktım neyse ki kolaj var kolaj kaçmazKurtlar Vadisi Filistin yeni bölümden çok yayınlandı.
Filistin dizi olsa Vadiden çok bölümü olurdu bu sezon.
Show Tv'ye gitse gene aynısı olmayacak mı çok daha kötü olur buna şükret aga Show da olsak reklam manyağı yapmışlardı Vadiyi zaten 1-2 sene Vadiyi alamazlar durumları kötüsorun morun olmayacak kadar sabırda bi yere kadar şu kanaldan biran önce kurtulmamız lazım
yeminle şu müthiş filmden soğudum nerdeyse bu sefer oynatsalardı atv ye zap bile yapmayacaktım neyse ki kolaj var kolaj kaçmaz
arkadaş kolaj olduğunu öğrenince seviniyoruz ya yok böyle bişey
Haftayı bekleyelim ''Penguenleri İzlemek İstemiyorsanız Gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu da Öğrenin'' sloganı yeterBekletmesinler seçim karınlarını mı doyuruyor? Demek ki seçimi kaybetselerdi "Oy Lobisi" gibi birşey çıkaracaklardı allah allah eski köye yeni adet.
olmayacak aga bu dizinin yuvasıda show dur atv de ikide bir gündem özel bilmem ne özel istemiyoruzShow Tv'ye gitse gene aynısı olmayacak mı çok daha kötü olur buna şükret aga Show da olsak reklam manyağı yapmışlardı Vadiyi zaten 1-2 sene Vadiyi alamazlar durumları kötü
Haftayı bekleyelim ''Penguenleri İzlemek İstemiyorsanız Gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu da Öğrenin'' sloganı yeter
Merak etme aga seçim nedeniyle haliyle Başbakan Vadiden sonra yayınlanıyordu bundan sonra biraz rahatlar Vadi seçimler bittiolmayacak aga bu dizinin yuvasıda show dur atv de ikide bir gündem özel bilmem ne özel istemiyoruz
ben seçim meçim bilmem olmayacak açık ve net söylüyorum sanaMerak etme aga seçim nedeniyle haliyle Başbakan Vadiden sonra yayınlanıyordu bundan sonra biraz rahatlar Vadi seçimler bitti
Herkesin fikri kendine ben Atv den ayrılmaması tarafındanım Show a gitse Show diziyi yiyecek bitirecek neyse aga uzatmayalımben seçim meçim bilmem olmayacak açık ve net söylüyorum sana
atv den ayrılıyoruz Allah ın izniyle bu yıl