Maskeli Fedai
Favori Üye
Kardeşlik sembolü@Maskeli Fedai aga ya aynı anda aynı mesajları yazmışız hep de böyle oluyo Allah Allah anlamadım gitti![]()
Kardeşlik sembolü@Maskeli Fedai aga ya aynı anda aynı mesajları yazmışız hep de böyle oluyo Allah Allah anlamadım gitti![]()
hahaaaaaaaaaaa..güleyimde boşa gitmesin mesaj........Hemen de kıskançlık başladı.Bu sefer emin konuşmayacağım ama bence sürpriz yapabilecek bir dizi İnadına Yaşamak.
Perşembe'nin ilk anlığını iple çekiyorum.
![]()
Sakin ol şampiyon Vadi'yi geçecek demedik sürpriz yapabilir dedik ki yapacak dahahahaaaaaaaaaaaaaa... hahaaaaaaaaaaa..güleyimde boşa gitmesin mesaj........vadinin yokluğunda liderlik veliahtı vekili olarak aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlandırrrrrrrrrrr....nere yapacak sürprizi...haftaya vadi gediğindede 1 haftlık arayla özeti bile fırlayacktır yukarı....millet merak içinde şimdi..polat kasırga gibi döndüğünde tüm ypımlar kaçcak delik arayacak..bu haftada millet ne toplarsa karrrr....ondan sonra kırıntı bile kalmaycak prıme tımede..onları toplayacak olanda star ve trt olcak zaten...bide trabzon maçı...
![]()
Hep de maç olunca Vadi bölümü yetiştiremiyor. Bu kadar tesadüf ve sistemli çalışmaya da helal olsun.![]()
Hep de maç olunca Vadi bölümü yetiştiremiyor. Bu kadar tesadüf ve sistemli çalışmaya da helal olsun.![]()
Aynen abiPana ancak o sınava girecek ergenleri kandırsın bu kadar saçma bir neden olabilir mi ayıptır milletle dalga gecmesinler
coğrafyacı da baya bir psikopatmışOkulda Coğrafyacı sordu bu akşam ne olacak fragmanı aç bakayım dedi dedim kolaj var hocam bu hafta hoca tekme tokat girdi tabii şakasınaŞimdi yeni bölümü izleyecektik bu akşam ne güzel
![]()
Aynen öyle Vallahacoğrafyacı da baya bir psikopatmış