Kurtlar Vadisi Pusu 31 Mayısta Sezon Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok komiksin yine vadi zaten her zaman erken sezon finali yapar sezonu her zaman en geç açar ve en çok ara verir vadi farkı :D bazıları reyting düşer korkusuyla ara vermeye korkar sezonu hemen açarki reyting kapabilsin vadinin öyle bi derdi hiç olmadı

Ne alaka zaten vadinin reytingleri düşük.2. olduda 8 reyting çokmu sizce o diziye o kadar emek var.Ayrıca fazla ara vermesi iyi bişeymi sanki.8 reyting alıyo daha ne kadar düşebilirki zaten.

Ne alaka zaten vadinin reytingleri düşük.2. olduda 8 reyting çokmu sizce o diziye o kadar emek var.Ayrıca fazla ara vermesi iyi bişeymi sanki.8 reyting alıyo daha ne kadar düşebilirki zaten.

8 reyting almıyo 9.56 alıyo :D haftaya 10 u geçecektir hala türkiye nin en çok izlenen bikaç dizisinden biri tnt de bu reytingleri alabilecek hiçbir dizi yok.nedir bu hazmedememe ve yedirememe anlamış değilim kabullenin kardeşim vadi den bahsediyoruz :D

8 reyting almıyo 9.56 alıyo :D haftaya 10 u geçecektir hala türkiye nin en çok izlenen bikaç dizisinden biri tnt de bu reytingleri alabilecek hiçbir dizi yok.nedir bu hazmedememe ve yedirememe anlamış değilim kabullenin kardeşim vadi den bahsediyoruz :D

Ya tamamda öyle bir yazıryorsunki sanki vadi çok iyi bir iş yapıyor ara vermekle yada sezona geç başlamakla.Haftaya görüşecez bence yine 10'u geçemicek ama geçerse o zaman özür dilerim senden :)

Ya tamamda öyle bir yazıryorsunki sanki vadi çok iyi bir iş yapıyor ara vermekle yada sezona geç başlamakla.Haftaya görüşecez bence yine 10'u geçemicek ama geçerse o zaman özür dilerim senden :)

estağfurullah özür dilenecek bişey yok.bence de ara vermek iyi bişey değil starda verdiği aralarla isyan ettirmişti bizlere ama reyting derdi fazla olsa bu kadarda ara vermezdi bunu demek istiyorum

Arkadaslar Bahadir Özdener acikladi 31 Mayis ta sezon finali yapilacak. Önümüzdeki sezon KVP 35 Bölüm daha devam edip final yapacak.

estağfurullah özür dilenecek bişey yok.bence de ara vermek iyi bişey değil starda verdiği aralarla isyan ettirmişti bizlere ama reyting derdi fazla olsa bu kadarda ara vermezdi bunu demek istiyorum

İyide ara vermenin reyting derdiyle ne alakası var ara verdiğinden sonra yayınlağı bölüm iyise reyting sabit kalır veya yükselir kötüyse düşer.Star maç veriyodu vadi yerine sebebi ise maçın daha iyi reyting alacağını düşünüyordu.Aslında tabi maç sıralamada daha düşük gibi duruyor ama maliyeti daha az.Benim demek istediğimde bu.Yani oynattıgı maç vadiden daha iyi para getiriyor.

İyide ara vermenin reyting derdiyle ne alakası var ara verdiğinden sonra yayınlağı bölüm iyise reyting sabit kalır veya yükselir kötüyse düşer.Star maç veriyodu vadi yerine sebebi ise maçın daha iyi reyting alacağını düşünüyordu.Aslında tabi maç sıralamada daha düşük gibi duruyor ama maliyeti daha az.Benim demek istediğimde bu.Yani oynattıgı maç vadiden daha iyi para getiriyor.

vadi stardayken maçları çok rahat geçiyodu öyle bişey yok vadi reklamlardan falanda baya kazandırıyo ama maçın yayın hakkı starda olduğu için maçları yayınlamak zorundalardı şimdi ise doğuş grubu aldı ve ntv de yayınlar veya ntvspor şimdi öyle bi sorun yok.ara vermek diziyi kesinlikle etkiler bak suskunlar 1 hafta ara verdi reytingleri yarı yarıya düştü ve daha da yükselemiyo diğer diziler 2-3 hafta ara verseler toz duman olurlar.

:) Ya vadi daha fazla kazandırsa maçtan adam neden vadiyi koymasın.Daha fazla para kazanmak varken niye azla yetinsin.Vadi Stardayken Zirvedeyse mesela Maç İlk 10'daysa maç daha fazla gelir getirir.Çünkü vadinin maliyeti çok fazla.Onu demek istiyorum bende.

maçın yayın hakları starda maçı yayınlamak zorunda :D

maçı star yayınlamak zorunda değil çünkü yayın hakları doğuş grubunda ntv spor yayınlayabilir o yüzden. Hatta bu seneki uefa kupası finalini ntv yayınladı :)

onu biliyorum aga zaten diyorum şimdi stara geçsin çünkü ntv ve ntvspor yayınlar maçları ama vadi stardayken maçları star yayınlamak zorundaydı :D