Evet izliyorum ablaGörmedinmi nasıl görmedin beğendin ya mesajımı)
neyse bakıyormusun sen vadiye
aman dur sakin ol birşey olmaz
Evet izliyorum ablaGörmedinmi nasıl görmedin beğendin ya mesajımı)
neyse bakıyormusun sen vadiye
aman dur sakin ol birşey olmaz
Evet izliyorum abla
Aga ne ettin öyle ya [emoji2] Erhan candır can, gerisi heyecandır [emoji2]Çaycımız Erhan da geldi (!)
Efsane mekanın o şekilde kullanılmasına mı, Pusat'ın maymuna çevrilmesine mi, Polat'ın Zeynep'i eve cici anne kıvamında getirmesine mi? Hangisini söyleyelim Pana, hangisi için öfkelenelim anlamıyorum!!
Kimine göre efsane kimine göre kestane agaTilki mi efsane karakter yoksa ben sevdiğim için mi bana öyle geliyor? [emoji2]
tamam işte efsane o mekanda ne günler geçti kimler geçtiBence mekanın efsaneliği kalmadı ya kaç kere değişti orası
Gördüm abla da tontiş falan bizi bozar sen aynı şekilde hitap et banaohh süpersin paşam
@batuhankaralar profilden bir soru sormuştum cevap alabilirmiyim acaba
Aga bu dediğin oldu mu hiç? [emoji2] Bak bu senaristleri günahım kadar sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme. Adamların kirletmediği tek karakterdir Tilki Reis.Kimine göre efsane kimine göre kestane agaİlk döneminde efsaneydi.
Gördüm abla da tontiş falan bizi bozar sen aynı şekilde hitap et bana
Çünkü adam senede bir kez çıkıyor mevsim meyvesi gibiAga bu dediğin oldu mu hiç? [emoji2] Bak bu senaristleri günahım kadar sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme. Adamların kirletmediği tek karakterdir Tilki Reis.
Ve kirletmediklerk karakter bu bölüm ölecek... Racon babası, Kral, padişah Cahit gelir öldürür.
Çünkü adam senede bir kez çıkıyor mevsim meyvesi gibi
İşte tam olarak bu bir başarıdır. Adamlar sırf bu karakteri kirletmemek için kullanmıyorlar. Ve sıkıştıklarında joker niyetine rol veriyorlar.Çünkü adam senede bir kez çıkıyor mevsim meyvesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?