ne olacak aga kalpten götürme bizi söyle299.bölümü bekleyin!
NERDEN NEREYE!![]()
Aga sen nererdesin ya sezon bitti seni daha yeni görüyoruzHacı sen onu bırak Memati Abdülhey Kara'dan nereye geldik.
Uzun zamandır yorum yapmıyordum ama Kurtlar Vadisi üzülerek söylüyorum ki artık bitti bu sezona zar zor tahammül ettim ama seneye çok köklü bir değişiklik olmazsa artık fragmanlardan takip ederim gibi..
Aga sen nererdesin ya sezon bitti seni daha yeni görüyoruz
Aga vadide temizlik başladı en azindan 3 hafta yaz artik 🙂Çok fazla aktif değilim aga eskisi gibi arada bir yorumlara haberlere bakıp çıkıyorum.![]()
çakır olayından biticeğine adım kadar emindim zaten ayoll bunuda dile çok getirmiştim ama pusata yazık olucak demicem yani görkem sevindiğe vadi kendisi kaybeder vlla görkem çok yetenekli bir çocuk başrol oynayabilicek seviyede güzel bir diziyle bence ayakta kalır ama vadi pusatla birlikte çok seyirci kaybedecek bende senin gibi bu sezonla nokta koymayı düşünüyorum pusatla birlikte 🙂 umarım iyi bir yapımda görürüz görkemi 🙂Pusat diziden ayrılıyor kesin olarak arkadaşlar. Yakınından bilgi aldım Çakır olaylarından ötürü veda ediyor... Vadi bitmiştir benim için. Tilki'de büyük ihtimal ile Polat Pusat ı kurtarmaya gelirken ölecek.
ne olacak tüyomu batu
Sezon finalinden 1 bölüm önce acı kaybımız var kim olduğunu söyletmeyin artıkne olacak aga kalpten götürme bizi söyle![]()
pusatı zaten herkes biliyor erhandır bence senin kast ettiğinSezon finalinden 1 bölüm önce acı kaybımız var kim olduğunu söyletmeyin artık![]()