Polat Şaşmaz
Favori Üye
Maç izlemiyon muMetro istasyonunda bomba patlatmaya çalışıyorlar ama operasyon ellerinde patlayacak.![]()
Maç izlemiyon muMetro istasyonunda bomba patlatmaya çalışıyorlar ama operasyon ellerinde patlayacak.![]()
Yok yani herkes mac izliyor da senin izlememen sasirttiYok, izlemem mi lazım?![]()
şaşırttın aga olumlu anlamdaYok, izlemem mi lazım?![]()
Reklamda açtım şimdi. Galatasaray'da en beğendiğim futbolcu Denayer'in kafa vuruşunu Podolski tamamladı. 1-0 öndesiniz tebrikler Kadir.Yok yani herkes mac izliyor da senin izlememen sasirtti![]()
Benim izlemememde şaşırtıcı bir durum yok, ne Fenerliyim ne de Galatasaraylı asıl sen niye izlemiyorsun?şaşırttın aga olumlu anlamda![]()
bzim takımın yiyeceği haltı biliyorum aga boşuna sinirlenmyeyim dedimBenim izlemememde şaşırtıcı bir durum yok, ne Fenerliyim ne de Galatasaraylı asıl sen niye izlemiyorsun?![]()
Aga o degilde senaryoyu izleyiciye benimsetemiyorlar yeterince doyuramiyorlarulan olaya bak bizde ozi yle asya arkadaş falan diyoruz adam bilerek asya nın yanına yerleştirilmiş
ben en büyük sebebi karekterler olarak görüyorum karekterler benimsenmediği için olayların içine girme durumu zor oluyorAga o degilde senaryoyu izleyiciye benimsetemiyorlar yeterince doyuramiyorlar![]()