Kurtlar Vadisi Pusu 296.Bölüm Fragmanı

bu fragmanlar iyice işkillendirdi pusat gidici mi yoksa

İkinci fragman ilkinden iyi olmuş.

Pusat'ı çizecekler çok belli. Bari giderken adamı iyi analım. Seneye öyle bir şey yapmalılar ki biz aynı heyecanla izlemeye devam edelim. Günden güne eriyoruz.

Önümüzdeki sezon için atılacak tek bir kurşunumuz var. Ya reytinglere-rakiplere ya da kafamıza sıkacağız.

Yürü be Pusat kim tutar seni! Pusat hakketigi rolu aldı, bence mekana gelmesi Raskoln vs. plan olabilir. Yusuf gereksizini görecegimize bol bol Pusat'ı görmek daha keyifli olacaktır.

Zaten Pusat'ın olması gerektigi yer o mekandır açık ve net. Polat Alemdar'ın yanında Pusat efsane olur ve reytingler git gide artar bundan kesinlikle eminim.

Umarım senaristler Polat ile Pusat'ın arasını bozacak saçma birşey yapmazlar. Polat Alemdar ve Pusat birlikte ekip olmaları lazım. İş sadece Cahitle yürümez. Gerçi malesef senaryoyu Cahit yazıyor...

Ulan varya Pusatı harcarlarsa Vadiyi bile bırakırım. Ulan Polatın yanına Pusatı verin yeni bir Memati etkisi oluşsun ya. İnşallah harcamazlar

Ulan varya Pusatı harcarlarsa Vadiyi bile bırakırım. Ulan Polatın yanına Pusatı verin yeni bir Memati etkisi oluşsun ya. İnşallah harcamazlar

Aynen öyle usta. Pusat'ı harcarlarsa şahsen bende izlemem çünkü çoğu kişiyi harcadılar bari kalanlari rahat bırakın
Memati, Kara, Abdulhey, Akif, Erkan,Timur, Zülfikar, Savci Leyla vs vs.

Cahit senaryoyu yazdığı icin kendini kahraman ilab etmeye çalışıyor .

fragman güzel ama artık şu kuzuzadeler zeynep vs. olayları bi kenara atalım ya hiçbir şey vermiyor seyirciye bunlar bi 10-15 dakka hariç müthiş bir bölüm olacak belli

pusat göz göre göre harcanıcak gibi görünüyor

tek umudum polatın gizlice pusatla plan yapmış olma ihtimali 🙁🙁🙁

Bu aklıma gelmemişti olabilir pusat durup dururken siyah sancaktan ayrılıp gelmezdi
polatla plan yapmış olabiir

aaa inş öyle olur cnm yoksa seyirci gözünde karalıcaklar pusatı polatla düşman yapıp

İnşallah cnm ben pusatın polata düşman olmasını istemiyorum olmamalıda pusatın
aynı memati gibi polatın sağ kolu olmasını istiyorum ben