Hoşgeldin aramıza kardeşimHoş bulduk abi amacımız senaristliği devam ettirmek istersen ortak projede yaparız
Hoşgeldin aramıza kardeşimHoş bulduk abi amacımız senaristliği devam ettirmek istersen ortak projede yaparız
Eski Vadinin tamamini seyretin mi bariHoşbulduk kardeş yaş 15 lise 1 deyim allah izin verirse Sevk ve idare işleriyle ugrasmak istiyorum
Vadiyi 2005 yıllarında başladım çünkü annem o zamanlar Zerda izlerdi
Elbette hatta Show Tv 2006 yılında Tekrarını verdi ilk vadinin öğlenleri ve okuldan dönünce annem açardı ve vadinin tum bolumu ezberimdeEski Vadinin tamamini seyretin mi bari
Beğendim bu haftaki SM Fragmanını295.Bölüm Sosyal Medya Fragmanı
İyilik sağlık aga sende durumlar nasıl?@Doğu ne var ne yok
enteresan yok la normal normalBeğendim bu haftaki SM FragmanınıEn azından kayda değer bir konu
İyilik sağlık aga sende durumlar nasıl?Tatil bitti mi ?
Yazın gidiyor muyuz tatile ?enteresan yok la normal normal
halimden çıkarman lazım bitti aga 🙂Beğendim bu haftaki SM FragmanınıEn azından kayda değer bir konu
İyilik sağlık aga sende durumlar nasıl?Tatil bitti mi ?
nasip ben sana sorayım gider miyiz? yaza zor ama artık sezon sonunu bekleyecezYazın gidiyor muyuz tatile ?
Ben bu sene bir defa giderim o da eylül gibi agahalimden çıkarman lazım bitti aga 🙂
nasip ben sana sorayım gider miyiz? yaza zor ama artık sezon sonunu bekleyecezneden olmasın
tamam işte oda sezon sonu olmuş oluyor yoksa ben eksik mi biliyorumBen bu sene bir defa giderim o da eylül gibi agaÇok harcama yaptık bu sene
Evet de ben eylülde tatile giden benden başka insan evladı var mı bilmiyordum agatamam işte oda sezon sonu olmuş oluyor yoksa ben eksik mi biliyorum
nerden baktığına bağlı otel fiyatlarının düşmesi açısından baktığımızda eylül sezon sonu oluyorEvet de ben eylülde tatile giden benden başka insan evladı var mı bilmiyordum agaSezon sonu Ağustos demek olmuyor mu
Beyaz Tv'deki bölüm efsane yine
Yine ince gördün aga tebrik ediyorumnerden baktığına bağlı otel fiyatlarının düşmesi açısından baktığımızda eylül sezon sonu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?