La ortalığı karıştırma dur akşamı bekle daha şimdiden fitili ateşleyip kaos lobisini sevindirmela ne gazı gerek var mı ki? sen varsın işte başkalarına ihtiyaç bırakmıyon ki
La ortalığı karıştırma dur akşamı bekle daha şimdiden fitili ateşleyip kaos lobisini sevindirmela ne gazı gerek var mı ki? sen varsın işte başkalarına ihtiyaç bırakmıyon ki
olay ne bilmiyorum da senin vadi için konuşuyorum yorumlarına en çok katıldığım beğendiğim kişilerin başında geliyorsunevet özgüvenim yok haklısın peki ben kötüye iyi dermiyim
yok sadece soruyorum ya çokmu kötü biriyim ben
Kötü biri olsan senle konuşur muyduk abla ? 😉 Bırak şu şerefsizleri kafana takmayı sen bizim ablamızsın rahat olevet özgüvenim yok haklısın peki ben kötüye iyi dermiyim
yok sadece soruyorum ya çokmu kötü biriyim ben
yoo ne alaksı var
aga güzel konuşuyorsun tamam da senden de aynı hassasiyeti beklerimLa ortalığı karıştırma dur akşamı bekle daha şimdiden fitili ateşleyip kaos lobisini sevindirme
olay ne bilmiyorum da senin vadi için konuşuyorum yorumlarına en çok katıldığım beğendiğim kişilerin başında geliyorsun
kusura bakma orada sen kendin biraz kaşınıyorsun yazma yani gel burada ne istiyorsan yaz artık bazı şeyleri görmüş olman lazım amacı vadi olmayan seviyeleri belli insancıkların yanına gidip birde dert yanıyorsun oraya takılma bakma diye çok kez söyledik sanavadi forumdakiler benden memnun değil düşüncemi yazıyorum alay ediyorlar
dalga geçiyorlar benimle size sorayım dedim konuşulmayacak birimiyim diye
Kötü biri olsan senle konuşur muyduk abla ? 😉 Bırak şu şerefsizleri kafana takmayı sen bizim ablamızsın rahat ol
Abla beni gaza getirip yine küfrettirecen illavadi forumdakiler benden memnun değil düşüncemi yazıyorum alay ediyorlar
dalga geçiyorlar benimle size sorayım dedim konuşulmayacak birimiyim diye
Abla vadi forumundaki şahsiyetleri takma artık kafana 100 kere söyledik sana onların amacı Vadiyi karalamak çık şu saçma forumdan artık bir daha girmepeki kadir ben kötüye iyi diyormuyum
kusura bakma orada sen kendin biraz kaşınıyorsun yazma yani gel burada ne istiyorsan yaz artık bazı şeyleri görmüş olman lazım amacı vadi olmayan seviyeleri belli insancıkların yanına gidip birde dert yanıyorsun oraya takılma bakma diye çok kez söyledik sana
bunlara takılma kime göre iyi kime göre kötü bunlar kesin mutlak olan şeyler değil senin fikrin esastır burda herkesin birbirinin fikrine saygı duymak düşer böyle boş saçma şeylere niye takılırsınpeki kadir ben kötüye iyi diyormuyum
Abla beni gaza getirip yine küfrettirecen illaZaten sınırdayım o itlerin adını burda anma rica ediyorum. Çoluk çocukla muhattap oluyoruz sonra ağlıyorlar adminlerini çağırıyorlar kendilerinin ağzı laf yapamayıncaBırak şunlarla ilişkiyi kes artık.
bunlara takılma kime göre iyi kime göre kötü bunlar kesin mutlak olan şeyler değil senin fikrin esastır burda herkesin birbirinin fikrine saygı duymak düşer böyle boş saçma şeylere niye takılırsın
üzerine konuşulacak kadar önemli değil salla boşverkonu şu vadi kötüymüş ben iyi diyormuşum olurmu öyle şey ya
neyseee
süpriz işte aga ne olduğunu bilmiyoz ipucu da yok bu sefer 😀@-KADİR- ne sürprizi olacak ki hiç haberim yok
Yine Yusufla ilgili değildir İnşallah. Birde sürpriz olarak Öktemin ölmedigi cikiyomus kafayi yerimüzerine konuşulacak kadar önemli değil salla boşver
süpriz işte aga ne olduğunu bilmiyoz ipucu da yok bu sefer 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?