Kurtlar Vadisi Pusu 294.Bölüm Yorumları

evet özgüvenim yok haklısın peki ben kötüye iyi dermiyim

yok sadece soruyorum ya çokmu kötü biriyim ben
olay ne bilmiyorum da senin vadi için konuşuyorum yorumlarına en çok katıldığım beğendiğim kişilerin başında geliyorsun

evet özgüvenim yok haklısın peki ben kötüye iyi dermiyim

yok sadece soruyorum ya çokmu kötü biriyim ben
Kötü biri olsan senle konuşur muyduk abla ? 😉 Bırak şu şerefsizleri kafana takmayı sen bizim ablamızsın rahat ol

vadi forumdakiler benden memnun değil düşüncemi yazıyorum alay ediyorlar
dalga geçiyorlar benimle size sorayım dedim konuşulmayacak birimiyim diye
kusura bakma orada sen kendin biraz kaşınıyorsun yazma yani gel burada ne istiyorsan yaz artık bazı şeyleri görmüş olman lazım amacı vadi olmayan seviyeleri belli insancıkların yanına gidip birde dert yanıyorsun oraya takılma bakma diye çok kez söyledik sana

Kötü biri olsan senle konuşur muyduk abla ? 😉 Bırak şu şerefsizleri kafana takmayı sen bizim ablamızsın rahat ol

Çok tşk ederim takmıyorumda okuyup çıkıyım diyorum bana laf atıyorlar
sonra birşey diyince senin olduğun yer iyi olmaz diyorlar bende şaşırdım
ne yapacapımı ya

vadi forumdakiler benden memnun değil düşüncemi yazıyorum alay ediyorlar
dalga geçiyorlar benimle size sorayım dedim konuşulmayacak birimiyim diye
Abla beni gaza getirip yine küfrettirecen illa
Zaten sınırdayım o itlerin adını burda anma rica ediyorum. Çoluk çocukla muhattap oluyoruz sonra ağlıyorlar adminlerini çağırıyorlar kendilerinin ağzı laf yapamayınca
Bırak şunlarla ilişkiyi kes artık.

haklısın ayrılmıştım ama ordaki arkadaşı kıramadım işte

peki kadir ben kötüye iyi diyormuyum
bunlara takılma kime göre iyi kime göre kötü bunlar kesin mutlak olan şeyler değil senin fikrin esastır burda herkesin birbirinin fikrine saygı duymak düşer böyle boş saçma şeylere niye takılırsın

tmm cnm tmm konu değişsinn ayyy şu süpriz neee yaa

@china_shangai başkan hoşgeldin ; bak süprizi beğenirsen en azından bir tane fikir beyan eden mesaj yaz

bunlara takılma kime göre iyi kime göre kötü bunlar kesin mutlak olan şeyler değil senin fikrin esastır burda herkesin birbirinin fikrine saygı duymak düşer böyle boş saçma şeylere niye takılırsın

konu şu vadi kötüymüş ben iyi diyormuşum olurmu öyle şey ya
neyseee