Ekranların en çok seyredilen en çok konuşulan en çok tartışılan dizisi Kurtlar Vadisinin devamı niteleginde olan Pusu serisinin bu aksam 293.bölümü Kanal D ekranlarında olacak.
İyi seyirler
İyi seyirler
Son düzenleme:
Kendisi 7/24 Fox seyrediyorKomik arkadaşmış yukarıdaki.
Hayır ben açtım
la şimdi farkettim takas nerede top 15 te de gözükmüyor @destere üstüne mü oturdu naptı .ssHayır ben açtım
Çgbh'de vardı ya böyle sahneler o geldi aklımaHayır ben vurdum.
Sananela şimdi farkettim takas nerede top 15 te de gözükmüyor @destere üstüne mü oturdu naptı .ss
Benim klişe aksiyon filmlerinden geldi. Kim öldürdü muhabbeti.Çgbh'de vardı ya böyle sahneler o geldi aklıma
ıyyy kaknem şey .ss inşallah @Çiğdem- gibi çikinella biriyle evlenirsin (amen)Çgbh'de vardı ya böyle sahneler o geldi aklıma
Sanane
@china_shangai abi nerde lan mübarek@Doğu @-KADİR- @batuhankaralar @Since2011 @MEnes @sürgünüm @Arslan Bey @papuleoo @vadikızı @Çiğdem- ve diger Vadiciler
Çghb nin açilimi ne 😀Benim klişe aksiyon filmlerinden geldi. Kim öldürdü muhabbeti.Ama o Çghb deki sahneyi de hatırladım tabi.
Oooouoooo haydaaa ben abiye bu tarz bir şey dedim diye az daha ayağının altına alıyordu geçen günAdam kendini unutturdu kaç gündur girdigi yok ki
Çok Güzel Harekletler Bunlar agaÇghb nin açilimi ne 😀
Hıii iii orda boylle bir olay mı vardi izLemedimOooouoooo haydaaa ben abiye bu tarz bir şey dedim diye az daha ayağının altına alıyordu geçen günBu lafa senin kulaklarından tavana asması lazım
Çok Güzel Harekletler Bunlar aga
Ne dedik sanki adam girsin o zamanOooouoooo haydaaa ben abiye bu tarz bir şey dedim diye az daha ayağının altına alıyordu geçen günBu lafa senin kulaklarından tavana asması lazım
Çok Güzel Harekletler Bunlar aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?