Polat Şaşmaz
Favori Üye
Neresine eksi vermisim farkında değilim@Polat Şaşmaz niye eksi veriyon aga konunun neresi beğenmedin düzenleyelim 😀
Neresine eksi vermisim farkında değilim@Polat Şaşmaz niye eksi veriyon aga konunun neresi beğenmedin düzenleyelim 😀
Eyvallah abla sağolasınValla polislerin ne yediğine dikkat etmedim yaa
ablacım allah iyiliğini versin iyiki geldin aramıza çok gülüyorum sayende ya
konuya olmamış demişssin düzeltelim diyorumNeresine eksi vermisim farkında değilim
Güzel bir kalp kondurdumkonuya olmamış demişssin düzeltelim diyorum
Diziyi izleyesin varmı peki ?@Doğu trollük yapasım yok bugün kendi kendine takıl
Aldın mı cevabınıDiziyi izleyesin varmı peki ?(linç öncesi minik dokunuşlar)
AldımAldın mı cevabını
Ne dedi pis melunAldımUlan seneye efsane takviyelerle ve kanal değişikliği ile coşunca sakın geleyim deme seni burda kati suretle istemiyoruzDiziyle ilişiğini keseceksin konumunu da değişeceksin
Bilmiyorum abla kendisine sor artıkben ne yaptım da kara listeye almış @Maskeli Fedai
Dislike verdiNe dedi pis melun
Şikayet ette ceza yesin[emoji14]Dislike verdiUlan dislike sayıma bak bunun yarısı bu trollAdmin oraya göre adam banlasa ilk ben giderim
Bilmiyorum abla kendisine sor artık@Maskeli Fedai
Bilmiyorum abla o da onun terbiyesizligivalla sora sora yoruldum bin kere mesaj yazdım etiket yaptım adam yerine
koyup cevap vermiyor sizinle konuşuyor özellikle @Doğu ile ama beni
görmemezlikten geliyor
Bilmiyorum abla o da onun terbiyesizligi
Tamam abla iyi seyirlerValla bilemiyorum artık ben dizi izlemeye gidiyorum vadi bölümü yorumlamaya gelirim
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?