Bugün kandil kuran oku terbiyesiz herif.Bende muzik acip dinlim bari
Bu hafta sonu yakalamış olacağım inşAga bu saate kadar izlememiş hiç yoktan özeti izlesin bölüm havasına girer
Kolay gelsn sana sezon bitmeden bizi yakalaman lazım
HaklısınBugün kandil kuran oku terbiyesiz herif.
Tamamdır. @Billy Kane 'i de etiketleyelim@Polat Şaşmaz dün diriliş konusuna baya mesaj yazmışsın aynı karşılığı beklerim eğer karşılık gelmezse bi daha coşma o konuda
bugün kandil olmasaydı yarın 8 bile alabilirdik ama yarın 6 bile alamayabiliriz
bugün pek yorum yapamayacam artık yarın uğrar bi şeyler yazarım hem kandil hem vadi var hem sınavım var
Adam post kasıyor karışma sen.@Polat Şaşmaz dün diriliş konusuna baya mesaj yazmışsın aynı karşılığı beklerim eğer karşılık gelmezse bi daha coşma o konuda
bugün kandil olmasaydı yarın 8 bile alabilirdik ama yarın 6 bile alamayabiliriz
bugün pek yorum yapamayacam artık yarın uğrar bi şeyler yazarım hem kandil hem vadi var hem sınavım var
gelir vadi konusunda kasar kasması gerekiyorsa anlatabildim mi kardeşAdam post kasıyor karışma sen.
Tamam aga yazarim sen dersine çalış kafayı takma en az 300 mesaj yazarimona göre artık aga bugün benim yerime de yaz
Sıkılmış burdan özelden öyle dedi.gelir vadi konusunda kasar kasması gerekiyorsa anlatabildim mi kardeş
He ya öyle dedimSıkılmış burdan özelden öyle dedi.
Baya iyi ısınıyorum şu an@Polat Şaşmaz aga bugün senden 20 sayfa bekliyoruz şimdi ısınmalarını iyi yap bölümde burayı coştur