Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,281
Puanı
1,061

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi bu akşam 289. bölümüyle ekranlara gelecek.

Diziyle ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.

Bölüm özeti;

Son düzenleme:
ilk bu konu açılmış burda devam @mrt-06 aga diğer 2 konuyu kilitlersen iyi olur

Müthiş 2 fragmanı izleyin ve ve akşamı bekleyin agalar bu gün mükemmel bir bölüm geliyor konuyu hep birlikte coşturalım mutlaka bekliyorum;

@china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @Master.1000 @Polat Şaşmaz @34rcp44 @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Since2011 @Amoureux @Yasin93 @GreatOttoman @Billy Kane @Felon @Castei @eskici @papuleoo @yatutarsa @yigit_00 @gundix123 @nberkayozer @Doğu @123mn @DarkLeqenD @HarzeM

Son düzenleme:
Uzun zaman sonra bölüm konusu açtım en az 20 sayfa bekliyorum ona göre

Vay anasını Elif'e bak o zamanlar ufacıkmış zaman çok çabuk geçiyor ama vadi zamana meydan okuyor

Aynen İnsallah bekledigimiz gibi olur hayirlisiyla reytingleri de biraz yukseltirsek iyi olur
yarın kesin yükselecez maç yok ama bu yükseliş ne kadar olur tatmin eder mi orası muamma 6 lı bi oran aldıktan sonra hiçbir anlamı olmaz 7 yi geçersek iyi olur

Kara kulağı kesik Zaza dayıya posta koyuyor

Bekliyoruz bakalım akşamı

yarın kesin yükselecez maç yok ama bu yükseliş ne kadar olur tatmin eder mi orası muamma 6 lı bi oran aldıktan sonra hiçbir anlamı olmaz 7 yi geçersek iyi olur
Yarın büyük ihtimal 6,.. kusur reyting gelir .Bu sezon zaten 7 reytingi geçtiğimizi hatırlamıyorum aga.

Memati bee ne kadar da alışmışız adama insan görünce duygulanıyor