Kurtlar Vadisi Pusu 283. Bölüm Fragmanı

O konuyu ucurmak icin
Azrailin demesiyle Fehmi demesi oyunculugunu gosteriyor aga oyunculuk 0a yakin
senin gibilere yusuf müstehak iyi otur yusuf u izle polat zaten yok cahit te ofiste oturup safiye yle vakıf kurma planlarını kursun daha iyi olur değil mi 🙂 işte ezbere atış yapılacak ya illa bu adam koca sezon vadiyi sırtladı bu kadar da ayağınıza sıkmayın derim

Yusufu da basimiza bu Cahit bela etti iste. Senaryo yazacagina gitsin oyunculuk ogrensin once baska da bisey dicegim yok

Yusufu da basimiza bu Cahit bela etti iste. Senaryo yazacagina gitsin oyunculuk ogrensin once baska da bisey dicegim yok
bilip bilmeden konuşmak marifet oldu zaten iyi ki ismini oraya yazdılar ; o kadar adam var senaryo yazmakta cahit e kaldı değil mi? sizin gibiler hemen atlıyor aga ne diyim iyi uykular
yusuf u eleştirmek gayet doğal ve normal ama onunla ilgili suçlama yapmak isteyen varsa necati şaşmaz a yapması lazım

Akif'i sabırla bekledim şimdi sabır sırası Yusuf'a geldi.

Biliyorum hacı Sakar Fırat'ta Osman Kanat'la iyi kavga etmişlerdi
.Sonunda dayağı yemişti
aga aslında adamın normal hali böyle bu tarz tipler çok sevilir makedon kökenli olduğu için konuşması tatlı geliyor bize
bak arielin sesi de müthiş

Fragman iyi hoşta şu Cahit'in aksiyon sahnelerinde olması kötü olmuş.
Bizimkiler ortalıkta gine yok bu sefer Tilki'yi kaç saniye görcez acaba merak ediyorum.

Fragman iyi hoşta şu Cahit'in aksiyon sahnelerinde olması kötü olmuş.
Bizimkiler ortalıkta gine yok bu sefer Tilki'yi kaç saniye görcez acaba merak ediyorum.
İnşallah 1 dakkayı geçecek bu defa

Gölge diziyi tek başında ayakta tutuyor, Polat umarım bir an önce iyileşip geri döner. Önümüzdeki haftadan itibaren Avrupa maçlarıda başlayacak, daha güzel bölümler çekmek gerekiyor. Yoksa kitlemizde aynı olduğu için bizi çok etkileyecek.

Cahit yine kendine müthiş senaryo yazmış gölgeye tehditler falan.
Geçeb bölüm biraz toparladık bakalım bu bölüm nasıl olacak ayrıca patlama sahneleri gerçekçi gözüküyor pana paraya mı kıydı ne.

aga sana bir soru ; iskender büyük mü? bahri umman mı? 😀

Benim cevabım belli ben westcos a sordum 😀
aga kime sorduğun önemli değil böyle bir soru hakarettir bahri neymiş kimmiş
west içinde hakarettir onunda cevabı net olur
musa uzunlar musa uzunlar olduysa iskender büyük sayesindedir adam büyük efsane

aga sana bir soru ; iskender büyük mü? bahri umman mı? 😀
Tabiki de İskender aga.

Ama adam çok iyi oyuncu farklı rollere girerek bunu kanıtladı mesela Şubat diye bir dizi vardı sen izlememişsindir o da çok iyiydi şimdi Poyrazda da döktürüyor.