Bugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkbekliyoruz @Polat Şaşmaz
efede çene bol o yazar @EFE UYSALBugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkEn az 15 sayfa !!!
Tm kardeşimBugün @EFE UYSAL ile burdasınız mazeret kabul etmiyorum dün Diriliş konusunda şov yaptıkEn az 15 sayfa !!!
Sinirimi bozma sende yapacan satma biziefede çene bol o yazar @EFE UYSAL
ygs ye benim yerime girersen ben her hafta izler yorumlarım sıkıntı yok.Tm kardeşim
Sinirimi bozma sende yapacan satma bizi
Sen gir ben girememygs ye benim yerime girersen ben her hafta izler yorumlarım sıkıntı yok.
Aynen Diriliş günleri nedense ygs aklına gelmiyorSen gir ben girememBen yorumlarımMazaretin bumu hiç çalışmıyorsun kvp izle deyincemi çalışcan çakal
çalışmadığımı nerden biliyon?Sen gir ben girememBen yorumlarımMazaretin bumu hiç çalışmıyorsun kvp izle deyincemi çalışcan çakal
Ben seni bilirimçalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
Aga bende bu sene sınava girdim. Ama erken çalışmadığım için yığılma oluyor. Sen boşver dizileri ders çalış zaten sınava az kaldı [emoji2]çalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
bi çarşamba çalışmıyorum her gün diriliş olsa yine çalışmam.Ben seni bilirimŞaka bir yana çalış knk senden full çekmeni bekliyorum
Aynen aga biz burda işin goygoyundayız sen dersine çalışçalışmadığımı nerden biliyon?her gün 100-200 arası soru çözüyorum ilk reklama kadar bakarım sonra yine soru çözcem.
ben çalışıyorumda @Polat Şaşmaz da gircekti o ama hayatı burda geçiyo adamın.Aga bende bu sene sınava girdim. Ama erken çalışmadığım için yığılma oluyor. Sen boşver dizileri ders çalış zaten sınava az kaldı [emoji2]
Günde 3 saat calissam yetiyo banaben çalışıyorumda @Polat Şaşmaz da gircekti o ama hayatı burda geçiyo adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?