Kurtlar Vadisi Pusu 280. Bölüm Fragmanı

sen de hemen paldır küldür girip dağıtacan ortalığı 😀 bitse bize ne faydası olacak zaten vadiyi efsane olarak kabul edenler için değişin birşey olmayacak yok etmeyenler zaten karalamaya devam edecekler yani zaten vadi istediği reytingi alamazsa final yapacak maliyeti büyük o yüzden acele etme derim ellerinden gelen hamleler yapılsın işte niye bitsin diyorsun

ben beğendim fragmanı ben şahsen durgun bir bölüm beklemiyorum bakalım neler olacak

aga bu bölümler vadiye zarar veriyor ismine geçmişine zarar veriyor vadi bu değil
bir karının yarım saat kedi sevmesi vadide asla söz konusu olamayacak bir sahnedir bunları izlemekte açıkçası ızdırap geçen bölüm sıkıntıdan ölüyordum böyle ilerleyip hem marka değerine hemde bizlere zarar vereceğine bitmesi en doğrusudur. 2 reytinge düşüp final yapması vadinin yakışır mı hiç sen 13 yıl kırılmadık rekor bırakma reyting yüzünden final yap düşünmesi bile korkunç o yüzden vadi için en iyisi en erken tarihte yapılacak finaldir
bu adamlarla vadi bir arpa boyu yol katedemez çok açık ve net aksini söyleyen vadiyi düşünmüyordur NET
vadinin bu tür dandik ve berbat ötesi bölümlerle isminin geçmesi bile bizleri üzüyor görüldüğü gibi en ufak en ufak bir çaba bile yok fragmandaki müzik bile değişmiyor yazık yazık

dediğin gibi eskisi gibi iddialı söylemler bu guruptan çıkmaz o çok başka bir donanım gerektiriyor ; ayrıca bizim eski senaristler bile şu an o toplara girmiyorlar iki sebebi var 1.si ortalık çok hassas her iş başına gelebilir 2. bu konular malesef reyting getirmiyor

@takas ım insanlar duyarsızlaştı 5 dakika deyip geçme gayet de bilinçlendirici ve düşündürücü sahnelerdi sorun şu ki bu tür şeyler prim görmüyor herkes işin içinde illaki bir uçkur meselesi görmek istiyor şu an diriliş i ayırıyorum onun dışında reytinglerde tepede olanalrın alayında bunlar var aşk, entrika, mazoşistlik, aldatma, kaldırma bindirme vs. sende biliyorsun

bu işler hep böyledir vadi o yüzden herkesten bambaşka ve en tepededir biz üstümüze düşeni yaparsak inan bu izleyici için vadiden ötesi yok
aga sahnenin nasıl işlendiği önemli kimse memnun değilse geçeceksin bu ayakları vadi vadilikten çıkmış kim ulan bu diziyi yazanlar kim çıkın açıkça isimlerinizi verinde efsanemizi dibe çeken hainleri görelim

Fragmanda hiç bişey yok bomboş hiç yayınlamasalar daha iyi.

aha yakalandın
yok yakıp yıkmak feykti geçen bölüm de de suriye de ki tarihi eseri kaçırmışlrdı
Hacılar işlenecek konu mu yok, bu tarihi eser kaçakçılığı nedir ya. Benim söylediğim geçen hafta değil önceki haftaki yaşananlardı. Antik kentte hani Gölge bomba patlatacaktı da malları taşıtmıştı, limanda da Yasin ve admalrı peşine düşmüştü. Yani bu olayın günümüzle aslı ne? Suriye ve Irak'ta antik kentler İŞİD tarafından yıkılıp talan edilmiyor mu, ne yani tarihi eser kaçakçılığı mı yapıyorlar. Petrol ve uyuşturucu kaçakçılığı yaparak geçimini sağladıklarını biliyorum ama tarihi eseri kime satıyorlar hiçbir fikrim yok. Hiç de anlamadığım konular...

Fragmanın açıklamasında senaristlerde bir değişiklik var, fark eden oldu mu?
Selma ile Ayşegül gitmiş yerine Fatma Hacıosmanoğlu gelmiş, bi bitmediler

Aga insanı çatlatıp patlatırsın

evet aga işin perde arkasının böyle olduğu söyleniliyor buralardan eserleri götürüp ülkelerinde sergiliyorlar bunlardan da tonla para kazanıyorlar

ya RAB kimlere kaldık bunlar kim ya
kafayı yiyecem sonunda

Hacıosmanoğlu hanedanlığı Vadiyi ele geçirmiş yakında eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da gelir

Hacıosmanoğlu hanedanlığı Vadiyi ele geçirmiş yakında eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da gelir
kayaoğlu ve hacıosmanoğlu hanedanları vadiyi gömmeye gelmişler ve vadiyi ele geçirmişler fazla söze gerek yok kimlere kaldık fatmaymış bir kadın vadiyi yazabilir mi yav Necati abiye çok kızıyorum

@takas @DoğuEşrefoğlu @Maskeli Fedai panik yok bu selma hanım ın iki ismi var galiba ya da göbek adı veya kullanılan ismi fatma dır yoksa sadece ayşegül ve selma hacıosmanoğlu nu biliyom ben yani sadece iki hacıosmanoğlu var ama duruma göre isim sayısı 3 e çıkıp 1 e düşebiliyor 😀

sana ne yaptım aga 😀 ; bunlar hep @china_shangai in işleri hep sizleri nakış gibi işledi ben ne dersem karşı çıkıyonuz
aga beni biliyosun bugüne kadar vadi için elimizden gelen herşeyi yaptık ama bu halini savunmak başta kişinin kendisine ihanettir yeni slogan buldum
eskiden; kurtlar vadisi diğer dizilere benzemez uykunuzu kaçırır
yeni; kurtlar vadisi diğer dizilere benzer uykunuzu getirebilir! malesef durum bu

Hacıosmanoğlu'nda o karizma var buyursun diziye gelsin.
keşke senaryoyu o yazsa bunlardan kat kat daha iyi yazacağına eminim adam bu işlerin içinde biri zaten

aga sende bir hacıosmanoğlu'luk var mı aceba bu kadar savunuyorsun şüphelenmeye başladım.
Mematinin dediği gibi şüphe adamı öldürür mermi gibidir

o zaman sana bir süprizim olacak sana bir cümleyle cevap verecem hazır ol!

bakalım cevabını ve eylemini merak ediyorum