amma inatcılarmış hahala yusuf zeynep konusunda uzatıyolar bu 2 karakter vadinin sonunu getirecek bu gidişle
adamların umrunda değil bildikleri yolda gidiyolar radikal hiçbir değişim yok kaç bölümdür fragman müziği bile aynı bu kadar bildiğinden şaşmayan başka bi yapım yok ama bu sefer sonlarını hazırlıyolar malesef fragmanda cacık
vadi artık bitti aga kabul ettim benamma inatcılarmış haaynen dediğin gibi hiç şaşmıyorlar inş iş işten geçmez
vay be senin gibi adamdan neler duyuyorum herkesten beklerdim sen hariç aga hem senaristler hem de sen beni şaşırtıyorsunuz malesef olumsuz manadavadi artık bitti aga kabul ettim ben
bu çakallarda hala aynı tas aynı hamam lanet olsun vadinin içine eden her kim varsa ulan insan kör olur heralde bunu yazmak için eriyoruz hala yusuf hala zeynep hiçbir bok yok yeter ya yeter
aga bunları kendimde asla tahmin edemezdim bunlar vadiyi ellerine geçirmiş at koşturuyolar akraba ilişkileri ile vadiyi yok edeceklervay be senin gibi adamdan neler duyuyorum herkesten beklerdim sen hariç aga hem senaristler hem de sen beni şaşırtıyorsunuz malesef olumsuz manada
aga yani seyirci acımasızca hunharca eleştiriyor her yerde bunları görmemeleri imkansız bu gidişatın değişmesi lazım değişicektir de ama derhal yapılmalı geç kalınmamalı bu konular daha fazla abartılmamalıaga bunları kendimde asla tahmin edemezdim bunlar vadiyi ellerine geçirmiş at koşturuyolar akraba ilişkileri ile vadiyi yok edecekler
Necati abi uyuyor heralde o kadar insanlar isyan ediyor bu karakterlerden çok mu zor diğer bölüm işlerini bitirmek hala aynı terane gerçekten isyan ediyorum aga bu duruma elimizden hiçbirşey gelmemesi bizi yok saymalarına isyan ediyorum
bu senaryoyu yazanlar vadiyi bizim 1000 de birimiz kadar düşünmüyor bu beni kahrediyor göz göre göre bunların yapılmasını yediremiyorum aga çok basit kurtuluş yolları varken neden neden bu şekil
aga iş işten geçti geçiyor artık şuan ki konuların derhal temizlenmesi ve yepyeni bi sayfa açılması lazım yoksa elveda efsane diyeceğiz ama adamların hiçbirşey umrunda değil onlara zerre üzülmem söz konusu değil vadiye üzülüyorum sadeceaga yani seyirci acımasızca hunharca eleştiriyor her yerde bunları görmemeleri imkansız bu gidişatın değişmesi lazım değişicektir de ama derhal yapılmalı geç kalınmamalı bu konular daha fazla abartılmamalı
haa aga en azından böyle ılıman konuş diğer türlüsü koyuyor özellikle senden duymak beni üzüyoraga iş işten geçti geçiyor artık şuan ki konuların derhal temizlenmesi ve yepyeni bi sayfa açılması lazım yoksa elveda efsane diyeceğiz ama adamların hiçbirşey umrunda değil onlara zerre üzülmem söz konusu değil vadiye üzülüyorum sadece
fragman müziği bile değişmiyor gerçekten bu saatten sonra vadiden hiçbir beklentim kalmadı
karekter bazında bunlar sıkıntı yaratıyor ama vadi özelliklerini kaybetti lafına katılmıyorum daha son bölümde doğu daki terör sorunu işlendi, tohum meselesi işlendi ki bu çok kritik bir konu gerçekten@-KADİR- aga Necati abi varda niye müdahale etmiyor anlamış değilim durum hal vaziyet ortada değil mi
zeyneple yusufun %90 ını oluşturduğu artık tüm kendine has özelliklerini yitirmiş bir vadi söz konusu acı ama gerçek
aha yakalandınDaha geçen bölüm tarihi eserleri yakıp yıkıyorlardı şimdi Topkapı'daki tarihi eserlerin peşine düşmüşler, senaryodaki tezatlığa kaç puan?
aga doğudaki terör sorununa böyle basit bi şekilde 5 dakkalık sahneyle değinilmez vadi eskiden konuya dokundu mu yer yerinden oynardı tabi bu senaristlerle o tür şeyler beklenemez ama insan yine de vadi isminden bişeyler bekliyor rusyaya posta koyabilirdik mesela israile yaptığımız gibikarekter bazında bunlar sıkıntı yaratıyor ama vadi özelliklerini kaybetti lafına katılmıyorum daha son bölümde doğu daki terör sorunu işlendi, tohum meselesi işlendi ki bu çok kritik bir konu gerçekten
aga inan bana bu senaryo toplanır şu yusuf ve ailesine bu kadar fazla süre tanımayıp sevilen karekterleri ön plana çıkartıp bunları kullanmak ile bu iş çözülür ben inanıyorum
tezatlık derken anlayamadım agaDaha geçen bölüm tarihi eserleri yakıp yıkıyorlardı şimdi Topkapı'daki tarihi eserlerin peşine düşmüşler, senaryodaki tezatlığa kaç puan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?