Kurtlar Vadisi Pusu 278. Bölüm Yorumları

kimseyle tartışmaya girmeyecem bu akşam ama benimde demek istediğim şey zaten bu diziyi bu sezon 6 reytinglik o boş ekran osla izleriz diyenler bu akşam bunu diyenlere sizde bırakın dediler resmen ben çok sakıncalı görüyorum durumu vadis evgimi öldürdüler resmen bu iş artık çığrından çıktı bence allah sonumuzu hayır etsin ama ben herkesin düşüncesine hiç karışmadım bugüne kadar ama polatın oğlunun yusuf olduğuna kabullenenlere ilk defa karışırım polat alemdar efsanesini bitirmeye çalışıyorlar böyle işmi olur ayol
 
vadiyi sevdiğim için istiyorum 13 yılımı verdim ben bu diziye ney düzelirse açılacak
bu akşam beni çok üzdün batuhan teşekkür ederim sana
abla adam gibi yazıyoruz anlamıyormusun ısrar etme ne inat var sende ya forum açılsa ne olacak ne olacak ne olacak kapat şu konuyu vadinin durumu ortada sen forum diyorsun
 
abla adam gibi yazıyoruz anlamıyormusun ısrar etme ne inat var sende ya forum açılsa ne olacak ne olacak ne olacak kapat şu konuyu vadinin durumu ortada sen forum diyorsun

tamam takas sustum ben eminim böyle düşündüğünüze pişman olacaksınız vadinin
durumunda bence birşey yok yavaş olmasına rağmen bölüm güzeldi ben forum
açılsın diye ısrar edeceğim
 
burda kardeşlerine anlat bildiklerini bakalım kim ne sallamış duyalım
her duyduğunuza gördüğünüze inanmayın bu adamların arasında ne olduğunu kendileri dışında bile hiç kimse bilmezken senin duyduklarının hükmü yoktur. ortaya atılan her şeye sazan gibi atlamayın necati şaşmaz ı herkes çok iyi tanıyorum adam gibi adamdır ve %100 haklıdır.
dinliyoruz seni aga anlat bakalım
 

pardon necati ne yapmış dizinin yarısında kadınlar var çakırı almış diizye omu
imparatorluk kuracak yapma ya
 
Necati Vadiye hayatını adamaktan başka ne yapmış merak ettim? Daha geçen yıl adamın çenesi içine göçtü 2 bölüm sonra geldi.
 
Hacı ben,sen,o,bu kimin haklı olduğunu bilmemize imkan yok.Aralarında büyük tartışma olmuş ki cenazede bile yan yana gelmedi diye haberleri çıktı .
 
isteyen üstüne alınabilir Necati Şaşmaz a şu halde laf söyleyen benim gözümde haindir ve en ağır hakaretlere layıktır kim olursa olsun
ulan adam geçen sene ölüyordu be ölüyordu hepsi bırakıp gittiler diziyi oyuncularımızı kopardılar yazıklar olsun size başka bişey demiyorum
bizlere en ufak saygıları olsa vadiden abdülheyi karayı ve birçok oyuncuyu koparmazlardı bunlar adam necati abi değil he
bunu diyenler hadsizdir

@batuhankaralar konuş aga bekliyoruz
 
Hacı,Vadiyi yalnız bırakmıyan Necati Şaşmaz'a laf söylemem ama ben Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz'a da bir şey söylemem çünkü adamlar cenazede bile yan yana durmadılar bunlar nasıl dizi çeksin onlarda istemezdi vadiden ayrılmak .
 
Necati Şaşmaz'a kötü oyuncu diyebilirsiniz. Hatta hatır gönül işleri için diziyi Cahit gibi vasat adamlara peşkeş çekti de diyebilirsiniz ama asla Necati Şaşmaz'ın karekterine laf ettirmem. Adam gibi adamdır. Tamam saf olabilir, dostlarını kırmamak için birtakım tavizler vermiş olabilir ama sırf siyasi görüşünden dolayı yerli yersiz eleştiriyi hak etmiyor. Ayıp etmeyin hakkını yemeyin.
 
Agalar müsait bir zamanda ben bunun neden olduğunu teker teker açıklarım ama işin içeriği çok karışık. Vadiyi çok sevdiği doğru sevmese zaten bunca yıl gönül vermez ama yanında duran ve fikir hocalığı aldığı kişiler yüzünden adamın kafası bulanmış durumda aşiretler bile barıştıramıyor varın gerisini siz düşünün nasıl bir olay var işin içinde.



Herkese iyi geceler
 
Son düzenleme:
iyi geceler aga her duyduğuna inanma hatta çoğu şeye inanma kimse ne olduğunu bilmiyor en ufak bir haber bile yapılamadı bununla ilgili
yarın detaylarını öğreneceğiz mutlaka
 
Kusura bakmayın ama vadi bugün feci bir şekilde ipini çekmiştir.. halen kendime gelemedim.. böyle bir rezalet olamaz. Benden bu kadar artık.. Kurtlar Vadisi'nin geneline içine etmek bu olsa gerek. Helal Olsun! O beklenen muhteşem final bugün gerçekleşmiştir.. vadi tam anlamıyla bugün kendini gömdü benim gözümde. Yıllardır boşa kafa yormuşuz.. gerçekten ne yazacağımı bilmiyorum. Korktuğum şey gerçekleşti.. helal olsun gerçekten.
 
Son düzenleme:
Aga sen daha dur. Senaristler Zeyneple Polat'ı sevgili yapacak.. Bugün ortam hazırlandı. Seyirciye narkoz verildi. Daha dur bu rezillikler silsilesi devam edecek..
 
Aga sen daha dur. Senaristler Zeyneple Polat'ı sevgili yapacak.. Bugün ortam hazırlandı. Seyirciye narkoz verildi. Daha dur bu rezillikler silsilesi devam edecek..

Saatler önce yazdığım kampanya işini son bir umutla yazmıştım.. sonradan gördüğüm tabloyla resmen sarsıldım.
 
Saatler önce yazdığım kampanya işini son bir umutla yazmıştım.. sonradan gördüğüm tabloyla resmen sarsıldım.
Bahadır özdenere mail atalım diyeceğim ama adam o kadar kin dolmuş ki Twitterda adı geçen twitleri atanları engelliyormuş. Beni de engelledi. Çok büyük bir kavga etmişler ki 2 sene geçmesine rağmen hala adam sıcak.
 

O yüzden en iyi çözüm bu kampanya işiydi.. bu şekilde tüm izleyici olarak çağırıda bulunurduk. Bahadır'ın tavrını ben çok doğal karşılıyorum.. daha da önce belirtmiştim. Ortada bir kavga yaşanmış.. durum o kadar ciddi bir boyut almış ki mecbur ayrılık kararı alınmış.. burda 'satıldık' yorumunu yapmak yanlış bence. Adamlar dizinin devam edebilmesi için ortakça böyle bir karar almışlar. Ortada çekip gitme yok. Ayrıca burda haklıyi haksızı aramak bizim işimiz değil.. dizimizin durumu ortada.. işin bu duygusal yönü ile sadece bizler ilgileniriz. Dışarda ki insan 'Vadide kendini bozdu' der kapatır televizyonu.

Bunları çok yazdım.. gerçekten vadi için herşeyi yapmaya hazırdım ama bugün bende ki tüm şeyi öldürdüler.
 
Şu kara gece bir geçsin de hepimiz yatışalım. Moraller düzelsin. Felaket bir bölüm atlattık. Gereken neyse yapılır. Aynen dediğin gibi sıradan insanlar "Vadi hala devam ediyor mu ya, cok bozdu" der ama bizim kanımıza dokunuyor. İnan diziyi izleyen kemik kitlenin yorumlarını okudukça kahroluyorum. Uyku nasıl uyuyacağım bilemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım iki elim kanda olsa bile. Şu an kim haklı kim haksız tartışma zamanı değil somut adımlar atılmalı...
 
10 yıldır heyecanla beklenen zarf olayının çöp edilmesi mi yoksa Yusufun Polatın oğlu olduğu gerçeği mi emin değilim. Senaristler resmen felaket bir skandala imza attılar.Vadinin eskiye dönmesi için içimde bir umut vardı ama bu bölümle o umutta bitti.

Polat ile Zeynep bu bahaneyle sevgili de olur herhalde Zeynepin jenerikte önde gelmesi herşeyi açıklıyor.
 
Şu an gribim ve beynim zonkluyor. Bunu konuşalım daha sonra. Tabii göstermiş olduğun çabayı takdir ettiğimi belirtmek isterim. Bizim de gönlümüz bundan yana ama elimizden ne gelir emin değilim.

Dünkü rezalet şokundan sonra geri dönemedim, kusura bakma. Acil şifa diliyorum.. verdiğin destek için teşekkürler.. keşke çok önceden danışsaymışım sana. Dün bunu yazarken bölümde gelişen diğer olaylardan haberim yoktu.. o yüzden şimdi benim açımdan bu işin hiç bir önemi kalmadı artık. Vadi dün kendini rezil bir şekilde noktalamıştır benim gözümde. Dönüp geriye baktığım bölümlerin hepsinde de bu etki hissedilir artık. Yinede tekrardan olumlu cevabın için sağol.