Kurtlar Vadisi Pusu 278.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Angelica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,680
Puanı
1,060

Kurtlar vadisi pusu 'nun Fragmanı yayınlandı

şimdide yusufun babası kim onu araştıralım ayy başka işimiz gücümüz yok nasılsa:F:F:F

Hayret bu hafta beklemiyordum yeni bölüm. Fragman baya aksiyon içeriyor. Ustanın son sözü efsane "Bana Allah yeter!"..

fragman süpriz oldu yeni bölüm olacağını beklemiyordum

''Bu toprakların yakın tarihi beni ciddiye almayanların cesetleriyle dolu''
P.A.

Sanırım bize söyledikleri büyük sürpriz Yusuf ile Zeynep'in kavuşması olacak. Kavuşma yakın meşaleleri yakın :F
Ayrıca bizim çoban Cahit muhtemelen kripteks olayını bağlayamayacak. Dizide o kadar boşluk, o kadar anlamsız şey var ki artık fragmanlarda bile eleştiresim geliyor. Al Pacino gibi yılların efsanesini kestane yapmalarından korkuyorum :(

geçmiş olsun yeni bir süpergücümüz geliyo afferim panafilm böyle devam

vay anam babam bu ne yav dehşet dehşet dehşet sezonun en müthiş fragmanı aksiyon tavan adeta :D
ilk izlediğimde coştum adeta ALLAH-U EKBER! süper süper :D
ya bu fragmanada laf söyleyen arkadaşlar siz gidin karı dizileriyle vakit geçirin daha ne istiyorsunuz be ne bekliyorsunuz
aksiyon son noktada ve harika gözüküyor
gölge coşmuş
polat raconun kralını kesiyor o son söz ve ilk baştaki söz mükemmel ötesi
valla beklentilerim bile üstünde harika olmuş
peş peşe 15 kere izlim bari :D

vay anam babam bu ne yav dehşet dehşet dehşet sezonun en müthiş fragmanı aksiyon tavan adeta :D
ilk izlediğimde coştum adeta ALLAH-U EKBER! süper süper :D
ya bu fragmanada laf söyleyen arkadaşlar siz gidin karı dizileriyle vakit geçirin daha ne istiyorsunuz be ne bekliyorsunuz
aksiyon son noktada ve harika gözüküyor
gölge coşmuş
polat raconun kralını kesiyor o son söz ve ilk baştaki söz mükemmel ötesi
valla beklentilerim bile üstünde harika olmuş
peş peşe 15 kere izlim bari :D
olur mu aga bilmiş bilmiş konuşacan kendi çapına bakmadan içerik önemli değil asacan kesecen o zaman yorumun değerli olur

olur mu aga bilmiş bilmiş konuşacan kendi çapına bakmadan içerik önemli değil asacan kesecen o zaman yorumun değerli olur
aga fragman öyle böyle değil bomba olmuş bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor
hadi yusuf olayını herkes eleştiriyor e kardeşim geri kalan sahnelerde süper bunu konuşsana
eşkiya dizisi böyle bi fragman çıkarsa övgülerle dolu yorumlarını görürdük bazılarının

ulan illa birisini gizli kahraman yapmak istiyosanız sokun gizemli birini diziye öyle ağam şaham bişeyde istemiyoruz paranızda cebinizde kalsın hiç yoktan dizide biraz heyecan olur yüzü görünmeyen bi adam koyun her işi o bitirsin yeterki şu çapsızı daha fazla sahaya sürmeyin harbiden beterin beteri varmış akif reyiz uyan kalk gel ya

aga fragman öyle böyle değil bomba olmuş bu arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor
hadi yusuf olayını herkes eleştiriyor e kardeşim geri kalan sahnelerde süper bunu konuşsana
eşkiya dizisi böyle bi fragman çıkarsa övgülerle dolu yorumlarını görürdük bazılarının
art niyet olduğu ortada zaten bunları konuşmaya söylediklerini kayda almaya değer görmüyorum

ulan illa birisini gizli kahraman yapmak istiyosanız sokun gizemli birini diziye öyle ağam şaham bişeyde istemiyoruz paranızda cebinizde kalsın hiç yoktan dizide biraz heyecan olur yüzü görünmeyen bi adam koyun her işi o bitirsin yeterki şu çapsızı daha fazla sahaya sürmeyin harbiden beterin beteri varmış akif reyiz uyan kalk gel ya
akifin ahı tuttu :d

273.329
fragman süper izlenmiş