Vay aga İnşallah. Şu zarf gelsin deSon kısım epey güzeldi. Bu arada Raskoln'nün yılbaşından sonraki ilk hafta diziye katılacağını buraya yazayım. Malum dizi yılbaşı akşamı yayınlanmayacak.
Bu sefer olsun de İhtiyarlar o eski gizemine yeniden kavussunZarf olayı ile ilgili bir şey yok fragmanda, sanırım unutuldu bu mevzu. + Hocanın kaçırılması olayına bir son verilse iyi olacak her sezon iki üç kere kaçırılıyor
Raskoln yılbaşından sonraki hafta kesin dönüyor. Doğan Ümit Karaca, Ertan Saban ve Defne Samyeli başta olmak üzere birçok haberde yanılmadığıma göre bunda da yanılmam inşallah.Vay aga İnşallah. Şu zarf gelsin de
biz keni kendimize gelin güvey olup beklentiye girdiğimizden dolayı hayal kırıklığına uğruyoruz çünkü kafamızda kruduğumuz hiçbirşeyi senaristler yapmıyor biz neler kuruyoruz ve bölümde şunu izliyoruz yusuf annesini araştırıyorZarf olayı ile ilgili bir şey yok fragmanda, sanırım unutuldu bu mevzu. + Hocanın kaçırılması olayına bir son verilse iyi olacak her sezon iki üç kere kaçırılıyor
o değil de şimdi fark ettim yusuf kekosu yoktu fragmandabiz keni kendimize gelin güvey olup beklentiye girdiğimizden dolayı hayal kırıklığına uğruyoruz çünkü kafamızda kruduğumuz hiçbirşeyi senaristler yapmıyor biz neler kuruyoruz ve bölümde şunu izliyoruz yusuf annesini araştırıyor
fragmanda büyük buluşma dışına yine birşey yok büyük ihtimalle ilk sahne aksiyon olucak ve onra yine ortası bomboş geçecek ve son sahnede polat kimlerle bulusuyor biticek orda bir heyecan olur olursa ama oda yılbaşından onraya kalacak işte
iyi taktik yapmışlar yine yusuflu bir fragman olsaydı köseme bile geçilirdik vlla insanların sabrı kalmadı fragmanı aksiyonlu gösterip bölüm gelince yusufuda çaktırmadan araya serpeştiricekler yine bizde izleyecezo değil de şimdi fark ettim yusuf kekosu yoktu fragmanda
iyi taktik yapmışlar yine yusuflu bir fragman olsaydı köseme bile geçilirdik vlla inanların sabrı kalmadı fragmanı aksiyonlu gösterip bölüm gelince yusufuda çaktırmadan araya serpeştiricekler yine bizde izleyecez
hep diyorum bu aralar akif polata bağlıydı yusuf dizi içinde dizi yaratmış kendisine bak cnm ben kurtlar vadisi tarihinde kurgunun ilk defa polat ışında birii üzerinden gittiğini gördüm polat son 2 sezondur konuk oyuncu konumunda oluyordu ama dizinin kurgusu yine polat üzerinden gidiyordu akif süpermanlık yapsada polata bağlı yapıyordu bu sezon dizinin kurgusu yusufa göre ayarlanmış vadi tarihinde ilk kez polat dışında birisine bağlı gidiyor konu vadiyi izlemeyen birisi baksa bu sezona sezonun konusu yusuufun annesi zeynepmi değilmi konu bu bölüm boyunca yusuf araştırma yapıyor zeynep ağlıyor arkadaşıyla dertleşiyor ve son sahnede poalt diye bir adam çıkıp birilerini öldürüyor bölüm bitiyor ilk defa izleyen birisi yusufu başrol sanır polatıda ara sıra aksiyon yaratan iyi bir yardımcı oyuncu sanır ilk defa dizinin konusu polat dışında başkası etrafında dönüyor geçen yıldan bile daha kötü olmasının sebebi bu ilk defa böyle birşey görüyorum görmez olsaydımAkif'in bile çekilir yanları vardı bu kekonun hiç yok, Akif en azından 15-20 kişiyi etrafında toplayıp dövmüyordu
Sezon sonuna kalmadan yolcu ederler diyecem de o da zor gibi
Yoo bence bu sezon gecen sezonun kat ve kat ustunde ben gecen sezonu izleyemiyordum hele Yuce Majesteli bolumlerde birakmayi bile dusunmustum. Bu sezon canim sıkılsa da gecen sezona gore kat kat daha iyihep diyorum bu aralar akif polata bağlıydı yusuf dizi içinde dizi yaratmış kendisine bak cnm ben kurtlar vadisi tarihinde kurgunun ilk defa polat ışında birii üzerinden gittiğini gördüm polat son 2 sezondur konuk oyuncu konumunda oluyordu ama dizinin kurgusu yine polat üzerinden gidiyordu akif süpermanlık yapsada polata bağlı yapıyordu bu sezon dizinin kurgusu yusufa göre ayarlanmış vadi tarihinde ilk kez polat dışında birisine bağlı gidiyor konu vadiyi izlemeyen birisi baksa bu sezona sezonun konusu yusuufun annesi zeynepmi değilmi konu bu bölüm boyunca yusuf araştırma yapıyor zeynep ağlıyor arkadaşıyla dertleşiyor ve son sahnede poalt diye bir adam çıkıp birilerini öldürüyor bölüm bitiyor ilk defa izleyen birisi yusufu başrol sanır polatıda ara sıra aksiyon yaratan iyi bir yardımcı oyuncu sanır ilk defa dizinin konusu polat dışında başkası etrafında dönüyor geçen yıldan bile daha kötü olmasının sebebi bu ilk defa böyle birşey görüyorum görmez olsaydım
hep diyorum bu aralar akif polata bağlıydı yusuf dizi içinde dizi yaratmış kendisine bak cnm ben kurtlar vadisi tarihinde kurgunun ilk defa polat ışında birii üzerinden gittiğini gördüm polat son 2 sezondur konuk oyuncu konumunda oluyordu ama dizinin kurgusu yine polat üzerinden gidiyordu akif süpermanlık yapsada polata bağlı yapıyordu bu sezon dizinin kurgusu yusufa göre ayarlanmış vadi tarihinde ilk kez polat dışında birisine bağlı gidiyor konu vadiyi izlmeyen birisi baksa bu sezona sezonun konusu yusfun annei zeynepmi değilmi konu bu bölüm boyunca yusuf araştırma yapıyor zeynep ağlıyor arkadaşıyla dertleşiyor ve son sahnede poalt diye bir adam çıkıp birilerini öldürüyor bölüm bitiyor ilk defa izleyen birisi yusufu başrol sanır polatıda ara sıra aksiyon yaratan iyi bir yardımcı oyuncu sanır ilk defa dizinin konusu polat dışında başkası etrafında dönüyor geçen yıldan bile daha kötü olmasının sebebi bu ilk defa böyle birşey görüyorum görmez olsaydım
geçen sezonuda beğenmemiştim ben koca 30 bölümlük sezondan sadece 10 bölüm beğenmiştim bunu az buluyorum gereken eleştiriyide çok yaptım ama bu sezon 1 bölüm bile henüz beğenmedim sebebide kurgu yusuf üzerinden gidiyor son 5 bölümdür dizinin konuu yusuf anneini araştırıyor son sahnelerde polat adam öldürüyor hanaderlar zarf bizim beklentilerimiz neler ama bu sezonkı konu yusuf ve annesi bunu kabul edemem ama ocaktan sonraya düzelir inş diyelim ben vadinin iyiliğini istiyorum sonucta bizde kötülüğünü istemiyoruz 🙂🙂🙂Yoo bence bu sezon gecen sezonun kat ve kat ustunde ben gecen sezonu izleyemiyordum hele Yuce Majesteli bolumlerde birakmayi bile dusunmustum. Bu sezon canim sıkılsa da gecen sezona gore kat kat daha iyi
Abi orada çok sürpriz isimlerle karşılaşabilirmişiz. Tabii kimler olduğunu bilmiyorum.Fragmanı beğendim özellikle son sahneyi çok merak ediyorum
Ben de gecen sezon 10 kusur bolum begenmistim ama bu sezonun begendigim bolumleri simdiden 8i gecti.geçen sezonuda beğenmemiştim ben koca 30 bölümlük sezondan sadece 10 bölüm beğenmiştim bunu az buluyorum gereken eleştiriyide çok yaptım ama bu sezon 1 bölüm bile henüz beğenmedim sebebide kurgu yusuf üzerinden gidiyor son 5 bölümdür dizinin konuu yusuf anneini araştırıyor son sahnelerde polat adam öldürüyor hanaderlar zarf bizim beklentilerimiz neler ama bu sezonkı konu yusuf ve annesi bunu kabul edemem ama ocaktan sonraya düzelir inş diyelim ben vadinin iyiliğini istiyorum sonucta bizde kötülüğünü istemiyoruz 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?