Kurtlar Vadisi Pusu 275. Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 275. bölüm fragmanı yayınlandı.

275. bölüm özeti:

Tilki Safiye ve Elif’in peşinde!

Polat’ın her defasında planlarını bozmasına çok sinirlenen Karun, topyekün saldırıya geçmek üzere Algis, John Smith, Ariel ve Tilki ile işbirliği yapıyor.

Düşmanları Polat Alemdar’ın Şedid’le ortak hareket ettiğini göstermek ve uluslararası savaş mahkemesinde yargılanmasını sağlamak için algı operasyonu yapmayı planlarken, bu yolla Polat’tan kurtulacaklarını hesap ediyorlar.

Karun’un talimatıyla bütün dünyayı şoka uğratacak bir eylem peşinde olan John Smith ve Ariel, İsviçre’de organize ettikleri canlı bomba eyleminde karşılarında yine Polat Alemdar’ı buluyor… Ancak Polat’ı büyük bir sürpriz bekliyor.

Polat Alemdar’dan kardeşinin intikamını almak isteyen Tilki Andrei ise Doğıstanlı’yı kullanmaya karar veriyor. Dağıstanlı’ yı Polat’a yem olarak gönderen Tilki bu sayede Safiye ve Elif’in yerini öğreniyor.

Babasıyla yüzleşen Yusuf, annesinin kim olduğuyla ilgili kafasındaki soru işaretleri iyice artıyor… Fehmi Kuzuzade ise Yusuf’un kafasını Polat Alemdar’ın karıştırdığını düşünüyor.

hele şükür çıktı hemen izleyelim

of of of süper fragman bu bölüm gölge yok tilki var tilki şov izleyecez
ve tabi ki yusuf yine başrolde arkadaş ne buluyolar şu adamda
safiye bu defa gidici tilki 2.kez aynı hataya düşmez
pusatta ustanın yanında olacaktır

Tilki'ye Elif ve Safiye'yi hedef almak yakışmadı. Gücü yetiyorsa Polat ve Cahit'e sıksa ya. O da Ersoy Ulubey gibi bel altı vurmaya çalışıyor.

polatın başka yakını kalmadı mecbur adam napsın :D

@ABAY_06 aga fragmanı tam sana göre yapmışlar :D
Savaşta bile kadın ve çocuklar hedef alınmaz. Benim sevdiğim Tilki'ye yakışmadı. Ben kendisinden ölecekse de cesur ölmesini isterim. Bir İskender Büyük aralarında en delikanlısı çıktı. Polat'ın etrafındaki birçok kişiyi öldürdü.

sen koskoca tilki andrea sin gücün 2 tane kıza mı yetiyor yazık
fragmandan anladığım eski vadi geri dönecek sinyallari
aksiyonu özlemiştim bayadır herkes devrede yine yılın dizisi olacak inşallah
merakla bekliyorum

Fragmanı göremedim

Fragman güzelde şu Yusuf olmasadı iyidi:D

sen koskoca tilki andrea sin gücün 2 tane kıza mı yetiyor yazık
fragmandan anladığım eski vadi geri dönecek sinyallari
aksiyonu özlemiştim bayadır herkes devrede yine yılın dizisi olacak inşallah
merakla bekliyorum
Sende eleştiri olsun diye eleştirmişsin:D

Son düzenleme:
Yolda olduğum için fragmanı izleyemedim fakat Tilki'ye Safiye Elif senaryosu yazıldıysa diyecek birşey yok.. zamanında Polat'ın adamlarını kaçırıp rus roleti oynayan adam çoluk çocuk peşinde koşması büyük senaryo hatasıdır.. hiç yakışmadı malesef. Oysaki şöyle bir ofis baskını ile veya benzer bir rulet sahnesi ile geri dönüşünü patlata bilirdi. Hem daha heycanlı daha keyifli olurdu.. neyse.. onun dışında yorumlara göre iyi bölüm olacağına benziyor.

sonunda fragmana kavuştuk heyecanlı aksiyonlu bir bölüm gelecek tilki de sahalarda bu da çok iyi haber
yalnız bu yusuf meselesi can sıkacak gibi duruyor bu kadar yer kaplaması vadiye zarar verir inş sahneleri azaltılmıştır

Tilki'ye Elif ve Safiye'yi hedef almak yakışmadı. Gücü yetiyorsa Polat ve Cahit'e sıksa ya. O da Ersoy Ulubey gibi bel altı vurmaya çalışıyor.

tilki kardeşi öldü ya o yüzden safiye takık durumda

Savaşta bile kadın ve çocuklar hedef alınmaz. Benim sevdiğim Tilki'ye yakışmadı. Ben kendisinden ölecekse de cesur ölmesini isterim. Bir İskender Büyük aralarında en delikanlısı çıktı. Polat'ın etrafındaki birçok kişiyi öldürdü.

aynen öyle de tilki polatın canı yansın istiyor kardeşinin intikamını istiyor
o yüzden safiyeye taktı

Tilki reis sahneye çıktı sonunda ama Safiye ve Elif'i rehin alıması iyi olmadı .Sonu pek iyi olmıyacak gibime geliyor.))))))

Yusuf Rambo olmuş. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak