Çok beklersinFragman süper olmuş ; bölüm de manyakca olacak
ben bekliyorum başkan dediğim gibi olacak 😀 bak kesin konuşuyorumÇok beklersin)))))))
kendi adıma fragmanı beğenmedim açıkcası son 2 bölümden tek farkı son sahnesinde çatışma olucak son 2 bölüm önceside durgun geçiyordu ilk 45 dakıka durgun geçip son 10-20 dakıkalık dilimde çatışma sahnesiyle bitiriyorlardı ayy ama son 2 bölümde on sahnelerede çatışma vermeyince haliyle bölümler dahada boğucu olmuştu
bu bölüm tek işe yarayan bir sahne var yine son sahne olucaktır polat gölge çatıma sahnesi onuda fragmanda izlettirdiler zaten 🙂🙂🙂
ilk 45 dakıka 21:45 ilk reklam dilimine kadar olan kısım inanılmaz sıkıcı geçecektir yine
reklam dönüşü tahminim 22:30 kadar yine sıkıcı devam edip son 15-20 dakıkalık son dilime polatın çatışmasını fragmandakı sahneyi eklicekler sonrada biticektir büyük ihtimal 🙂🙂🙂
aa bu arada zeynep ve yusuf ilk 45 olan dilimde tamamen onlara yer verilebilir inanılmaz şekilde bu ikisinin sahneleri canımı sıkıcak gibi hissediyorum ayy hadi hayırlısı
kesinlikle katılıyorum aga İnşallah çatışma sahnesi sağlam olur eğer sağlamsa coşarızFragman süper olmuş ; bölüm de manyakca olacak
geçen bölümde yönetmen 2 dakikada bütün olayı bitirdi inş hevesimiz kursağımızda kalmaz bu sefer 😀kesinlikle katılıyorum aga İnşallah çatışma sahnesi sağlam olur eğer sağlamsa coşarızböyle kalabalık aksiyon sahnelerine hasta oluyorum
şuana kadar olan bölümlere kadar bu sezondan beğendiğim bölüm sayısı 0meraktan soruyorum çiğdem vadide beğenme sayın kaç
şuana kadar olan bölümlere kadar bu sezondan beğendiğim bölüm sayısı 0
10 hafta sonrasında tekrar bir değerlendirme yaparız gelecek bakalım ne olucak
aaa 10 bölüm beğendim ayolllgeçen sezonda nerdeyse hiç bölüm beğenmedin çiğdem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?