Kurtlar Vadisi Pusu 274.Bölüm Fragmanı

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Fragman yayınlandı

obaaa dehşet fragman süper :D ustanın karizması yine yıkılıyor :D

Yusufun yerine Tilki ile Pusata agirlik verseler eski donemleri aratmayiz. Ama Yusufla geciyor bolumlerimiz su bolumlere yazik gunah ya

O kadar yazdim üşenmeden bir kere daha yaziyorum aksiyon sahnelerinin duzeltilmesi sart

Son düzenleme:
şu tilki bi türlü istediğimiz aktiflikte olmuyor kardeşi girdiği dönemlerde bikaç bölüm aktif oldu sonrası yok bence sözleşmeyle alakalı bi durumları olabilir yoksa bu kadar isteği geri çeviremezler

İnşallah Yusuf-Zeynep sahnelerini fazla görmeyiz, usta Gölge'yi avlamak için resmen orduyla gidiyor bakalım bölüm nasıl olacak :)

Fragmanlara daha çok özen gösterilmeli.. son iki bölümün fragmanına göre daha hareketli görünüyor.. umarım bölüm beklentileri karşılar. Tilki'ye sakın yine Safiye, Elif senaryosunu yazmasınlar.. çoluk çocukla bu iş ne keyif verir nede Tilki karakterine yakışan bir hareket olur. Polat'la direk bir çatışmaya girsin. Bundan önceki mesajlarımda da dile getirmiştim.. düşmanlar çok ezik gösteriliyor.. Polat'ı geçtim, millet Cahit'ten bile tırsar duruma düştü.. böyle oluncada düşmanlar çok etkisiz duruyor.. buda senaryo hatasıdır.

Necati Şaşmaz senaryo ekibinde gereken adımları atmalıydı.. bu konuda çok büyük bir hata yaptı malesef. Kurtlar Vadisi dizisini yazmak her yiğitin hakki değil.. burda yeni gelecek ekib her ne kadar bizim eski ekibin yerini tutmasada, bizim eski ekibi de şimdiki gibi aratmazdı bence. Mehmet Erdem Kara Kutu'da genel senaryo kalitesi, replikler, yaratılan birbirinden başarılı karakterler, Kurtlar Vadisi standartına uyacak mizah anlayışı vs. ile Vadiye bence çok uygun bir isim.

Son düzenleme:
kendi adıma fragmanı beğenmedim açıkcası son 2 bölümden tek farkı son sahnesinde çatışma olucak son 2 bölüm önceside durgun geçiyordu ilk 45 dakıka durgun geçip son 10-20 dakıkalık dilimde çatışma sahnesiyle bitiriyorlardı ayy ama son 2 bölümde on sahnelerede çatışma vermeyince haliyle bölümler dahada boğucu olmuştu:F

bu bölüm tek işe yarayan bir sahne var yine son sahne olucaktır polat gölge çatıma sahnesi onuda fragmanda izlettirdiler zaten 🙂🙂🙂
ilk 45 dakıka 21:45 ilk reklam dilimine kadar olan kısım inanılmaz sıkıcı geçecektir yine
reklam dönüşü tahminim 22:30 kadar yine sıkıcı devam edip son 15-20 dakıkalık son dilime polatın çatışmasını fragmandakı sahneyi eklicekler sonrada biticektir büyük ihtimal 🙂🙂🙂

aa bu arada zeynep ve yusuf ilk 45 olan dilimde tamamen onlara yer verilebilir inanılmaz şekilde bu ikisinin sahneleri canımı sıkıcak gibi hissediyorum ayy hadi hayırlısı:A

kendi adıma fragmanı beğenmedim açıkcası son 2 bölümden tek farkı son sahnesinde çatışma olucak son 2 bölüm önceside durgun geçiyordu ilk 45 dakıka durgun geçip son 10-20 dakıkalık dilimde çatışma sahnesiyle bitiriyorlardı ayy ama son 2 bölümde on sahnelerede çatışma vermeyince haliyle bölümler dahada boğucu olmuştu:F

bu bölüm tek işe yarayan bir sahne var yine son sahne olucaktır polat gölge çatıma sahnesi onuda fragmanda izlettirdiler zaten 🙂🙂🙂
ilk 45 dakıka 21:45 ilk reklam dilimine kadar olan kısım inanılmaz sıkıcı geçecektir yine
reklam dönüşü tahminim 22:30 kadar yine sıkıcı devam edip son 15-20 dakıkalık son dilime polatın çatışmasını fragmandakı sahneyi eklicekler sonrada biticektir büyük ihtimal 🙂🙂🙂

aa bu arada zeynep ve yusuf ilk 45 olan dilimde tamamen onlara yer verilebilir inanılmaz şekilde bu ikisinin sahneleri canımı sıkıcak gibi hissediyorum ayy hadi hayırlısı:A

meraktan soruyorum çiğdem vadide beğenme sayın kaç:D:D

kesinlikle katılıyorum aga İnşallah çatışma sahnesi sağlam olur eğer sağlamsa coşarız :D böyle kalabalık aksiyon sahnelerine hasta oluyorum :D
geçen bölümde yönetmen 2 dakikada bütün olayı bitirdi inş hevesimiz kursağımızda kalmaz bu sefer 😀

geçen sezonda nerdeyse hiç bölüm beğenmedin çiğdem ya:D
aaa 10 bölüm beğendim ayolll :A:A:A

geçen yıl bile ara sıra heyecanlı bölümler bazen geliyordu ilk 5 bölümden sonra tapınakçıların başı geldiği 2-3 böölüm son haftalarda polat andrei savasından 2-3 bölüm toplamda 10 bölüm beğendim diyelim gerçi 33 bölüm üzerinden falan 10 bölümü yetersiz diyordum ben
ama bu sezon henüz 1 bölüm bile tatmin olamadım bakalım sezon sonu kendi açımdan nasıl bir tablo ortaya çıkıcak bende merak ediyorum :A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak