Kurtlar Vadisi Pusu 273.Bölüm Yorumları

268-271 bolumlerden sonra bir duraksama yasadik elimizde iyi senaristlerimiz yok malesef konulari isleyemiyorlar.

daha neler çiğdem olmaz öyle şey
ben yusufun annesinin zeynep olabileceğini tahmin bile etmemiştim ya
şaşırdım ben
yine şaşırırsın işte olursa :F:F:F
ali canlanda bu zeynep eski görüntü gösterildi yatakta değillermiydi gerisine ne oldu bilmiyoruz daha detay çok var bence bu bölüm zeynep sırf polatı kurtarmak için bombayı engelledi diğerleri bence umrunda değildi :A:A:A

yusufun babası polat olursa :A:A:A

ufak bir detay vereyim ali candanı yusuf canlandırıyordu bunlar hep işaret işte ali candan baba olabilir ciddi ciddi :F:F:F

yalnız bakın bu iş güzel oldu şimdi konu her yöne çekilebilir bu konuda açıklana kadar çokca tartışılır bu da ihtiyaç duyulan olaylardan birisiydi

yine şaşırırsın işte olursa :F:F:F
ali canlanda bu zeynep eski görüntü gösterildi yatakta değillermiydi gerisine ne oldu bilmiyoruz daha detay çok var bence bu bölüm zeynep sırf polatı kurtarmak için bombayı engelledi diğerleri bence umrunda değildi :A:A:A

yusufun babası polat olursa :A:A:A

ne yatağı çiğdem ali candan zeynebi öldürmeye geldi bebekli olduğunu
öğrenince öldürmedi kaçmasına yardım etti ne yatağı allah aşkına

Resmen kopyala yapistir diyecek kelam bulamiyorum :)
hayır aga basit düşünme ; bu öktem bey aslan beyin ekibindeydi karahanlının oğlunu kaçırıp üstüne sürmüştü onu yapan aynı aslan yusuf u kuzuzadeler i yıkması için fehmi ye bağlamış yani bu işi aslan beye bağlayacaklar bu yapılıncada her türlü mantıklı senaryo ortaya çıkmış oluyor

ne yatağı çiğdem ali candan zeynebi öldürmeye geldi bebekli olduğunu
öğrenince öldürmedi kaçmasına yardım etti ne yatağı allah aşkına
daha gösterilmeyen ne sahneler vardır :A:A:A

zaten ali candanı yusufun canlandırması beni şüphelendirmişti ali candan karakterini yusuf canlandırıyordu işaret işte yusuf alemdar :A:A:A

daha gösterilmeyen ne sahneler vardır :A:A:A

zaten ali candanı yusufun canlandırması beni şüphelendirmişti ali candan karakterini yusuf canlandırıyordu işaret işte yusuf alemdar :A:A:A

çiğdem varya aklın nerelerde he bence gösterilmeyen sahne falan yok
yusufun babası polat falan olamaz

oooooooo o sahneyle sınırlımı sanıyorsun ali candan zeynep ilişkisi daha çok şey var:F
bu yusuf başımzıa kalıcak bizim böyle giderse :F:F:F
Cigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsun :X

oooooooo o sahneyle sınırlımı sanıyorsun ali candan zeynep ilişkisi daha çok şey var:F
bu yusuf başımzıa kalıcak bizim böyle giderse :F:F:F
Cigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsun :X

şaka yapıyorum ayollll belli dğeilmi zaten mesajlarımdan :F:F:F
hadi @vadikızı anlamadı siz anlayın :F:F:F

yinede polatında butür kaçamaklarınıda unutmamak lazım inci den çocuk yaptı sonucta
:F:F:F bakalım bu yusuf konusu ne olacak :F:F:F

şaka yapıyorum ayollll belli dğeilmi zaten mesajlarımdan :F:F:F
hadi @vadikızı anlamadı siz anlayın :F:F:F

yinede polatında butür kaçamaklarınıda unutmamak lazım inci den çocuk yaptı sonucta
:F:F:F bakalım bu yusuf konusu ne olacak :F:F:F
Yok onu anladimda israrla yazmaya devam edince bir tereddute dustum o zaman no problem diyorum

Yok onu anladimda israrla yazmaya devam edince bir tereddute dustum o zaman no problem diyorum
@vadikızı ısrarla olamaz diyince bende olur diyorum işte :A:A:A
ama inci konusundan polat yapmazda demem olursada şaşırmam :F:F:F
ama bana göre bu yusufta zeynepte kenanda topluca geberip gitseler dizi adına en hayırlısı olur :F:F:F

ya varya yorum yapasım gelmiyo artık bune arkadaş ya valla böyle olmaz ya ara verin abicim sağlam senarist getirin bu iş böyle yürümez valla artık istemeye istemeye izliyorum nekadar gereksiz sahne varsa hepsi bu bölümde çekilmiş arkadaş usta oturuyo gölge oturuyo yusuf kendi kafasında dizide istediği yere at koşturuyo neyse ya artık fazla yorum da yapmicam vadinin kredisi artık yokları oynuyor bence ya raciyle arayı düzeltsinler yada kusura bakmayın biz bu işi beceremiyoruz diziyi bitiriyoruz desinler smith maşallah bizim cami imamından daha fazla bilgili birisi gibi çıktı karşımıza ....

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs