Polat Şaşmaz
Favori Üye
268-271 bolumlerden sonra bir duraksama yasadik elimizde iyi senaristlerimiz yok malesef konulari isleyemiyorlar.
yine şaşırırsın işte olursadaha neler çiğdem olmaz öyle şey
ben yusufun annesinin zeynep olabileceğini tahmin bile etmemiştim ya
şaşırdım ben
yok işkembeden sallıyorum aga 😀İatihbarattan mi bu bilgi![]()
Resmen kopyala yapistir diyecek kelam bulamiyorumaga bu hikaye tanıdık değil mi yusuf un sevgilisi de avukat bir düşün derim
Benim buyuk korkularimdan birisi Yusufun bu bolum gibi on plana cikmasi adamin senaryosunu genislettiletyalnız bakın bu iş güzel oldu şimdi konu her yöne çekilebilir bu konuda açıklana kadar çokca tartışılır bu da ihtiyaç duyulan olaylardan birisiydi
yine şaşırırsın işte olursa
ali canlanda bu zeynep eski görüntü gösterildi yatakta değillermiydi gerisine ne oldu bilmiyoruz daha detay çok var bence bu bölüm zeynep sırf polatı kurtarmak için bombayı engelledi diğerleri bence umrunda değildi
yusufun babası polat olursa![]()
hayır aga basit düşünme ; bu öktem bey aslan beyin ekibindeydi karahanlının oğlunu kaçırıp üstüne sürmüştü onu yapan aynı aslan yusuf u kuzuzadeler i yıkması için fehmi ye bağlamış yani bu işi aslan beye bağlayacaklar bu yapılıncada her türlü mantıklı senaryo ortaya çıkmış oluyorResmen kopyala yapistir diyecek kelam bulamiyorum![]()
daha gösterilmeyen ne sahneler vardırne yatağı çiğdem ali candan zeynebi öldürmeye geldi bebekli olduğunu
öğrenince öldürmedi kaçmasına yardım etti ne yatağı allah aşkına
daha gösterilmeyen ne sahneler vardır
zaten ali candanı yusufun canlandırması beni şüphelendirmişti ali candan karakterini yusuf canlandırıyordu işaret işte yusuf alemdar![]()
oooooooo o sahneyle sınırlımı sanıyorsun ali candan zeynep ilişkisi daha çok şey varçiğdem varya aklın nerelerde he bence gösterilmeyen sahne falan yok
yusufun babası polat falan olamaz
Cigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsunoooooooo o sahneyle sınırlımı sanıyorsun ali candan zeynep ilişkisi daha çok şey var
bu yusuf başımzıa kalıcak bizim böyle giderse![]()
Cigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsunoooooooo o sahneyle sınırlımı sanıyorsun ali candan zeynep ilişkisi daha çok şey var
bu yusuf başımzıa kalıcak bizim böyle giderse![]()
şaka yapıyorum ayollll belli dğeilmi zaten mesajlarımdanCigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsun
Cigdem olmaz iste olur mu oyle sey adam zeynep in hamile olduguna sasiracak ee birlikte olmussa hic mi dusunmeyecek benden olmaz mi diye hem usta ya bunu yapmazlar baska yerlere yonelmelisin bu cocugun babasin yanlis yerde ariyorsun![]()
Yok onu anladimda israrla yazmaya devam edince bir tereddute dustum o zaman no problem diyorumşaka yapıyorum ayollll belli dğeilmi zaten mesajlarımdan
hadi @vadikızı anlamadı siz anlayın
yinede polatında butür kaçamaklarınıda unutmamak lazım inci den çocuk yaptı sonucta
bakalım bu yusuf konusu ne olacak
![]()
şaka yapıyorum ayollll belli dğeilmi zaten mesajlarımdan
hadi @vadikızı anlamadı siz anlayın
yinede polatında butür kaçamaklarınıda unutmamak lazım inci den çocuk yaptı sonucta
bakalım bu yusuf konusu ne olacak
![]()
@vadikızı ısrarla olamaz diyince bende olur diyorum işteYok onu anladimda israrla yazmaya devam edince bir tereddute dustum o zaman no problem diyorum