böyle giderse evet resmen aceleye getirmiş sahneyi onur tan da böyle cıvıtıyordu ciddi olması lazımaga hangi kafayla bu kadar müthiş bi sahneye bu çatışma sahnesini çekmiş anlamak zor yönetmen onur tan ın akıbetini yaşayacak gibi gözüküyor
neden bahsediyon agaMemati de Karada Abdulde gorunduYeni Bolum 15 dk sonra
Jenerikte Memati Kara ve Abdulun sahneleri var bilmiyonuz myneden bahsediyon aga![]()
akıbet aynı olacak gibi acilen kendine çeki düzen ve ciddiyet vermesi lazımböyle giderse evet resmen aceleye getirmiş sahneyi onur tan da böyle cıvıtıyordu ciddi olması lazım
ulan bende diyorum ne diyor buJenerikte Memati Kara ve Abdulun sahneleri var bilmiyonuz my
aynen aga sadullah şentürk tam ihtiyacımız olan adam vadi ruhunuda bilirakıbet aynı olacak gibi acilen kendine çeki düzen ve ciddiyet vermesi lazım
yav şu sadullah şentürk gelse ne müthiş olur o adam gerçekten çok başka bişeydi
ulan bende diyorum ne diyor bu![]()
vadi tarihinin en iyi aksiyon çeken adamı pusu döneminde yaptıkları unutulamazaynen aga sadullah şentürk tam ihtiyacımız olan adam vadi ruhunuda bilir
aga o dönemdeki bütün reji ekibi şu anda vadide görevli sadullah şentürk de gelse aynı ekip tam kadro kamera arkasında yer almış olacakvadi tarihinin en iyi aksiyon çeken adamı pusu döneminde yaptıkları unutulamaz
aynen kemalettin osmanlı da geldi bi o eksikaga o dönemdeki bütün reji ekibi şu anda vadide görevli sadullah şentürk de gelse aynı ekip tam kadro kamera arkasında yer almış olacak
O eski ofis goruntusunu alamiyorum ya eskinin renklerine alismistim ben. Simdi ki biraz boguk geliyorofis uzun bir aradan sonra bu kadar dolu göründü