AynenAga dun niye yazamadin paketin falan mi bitti
AynenAga dun niye yazamadin paketin falan mi bitti
sağlık olsun aga hepimizin başına gelen şeyler ; bölümü beğenmene ayrıca sevindim 🙂
Sonu bombaydı Gölge mors oldu.sağlık olsun aga hepimizin başına gelen şeyler ; bölümü beğenmene ayrıca sevindim 🙂
bizi kesmiyor ama bu şartlarda fena değil en azından gün birinciliği hala bizde 🙂 yine tam yerinde bitirdiler ama o bomba patlamazSonu bombaydı Gölge mors oldu.Reytingler iyi zirveyi vermedik
Bencede 8 gelsin artık.bizi kesmiyor ama bu şartlarda fena değil en azından gün birinciliği hala bizde 🙂 yine tam yerinde bitirdiler ama o bomba patlamaz
Aga sen bu bolume bomba diyosan sana ilk Vadiyi oneriririm Dunyada ki en iyi senaryo en iyi dizi tartismasiz. 97 bolum zaten o kadar uzunda degilSonu bombaydı Gölge mors oldu.Reytingler iyi zirveyi vermedik
Güzel diğilmiydi aga? Ben beğendim güzeldi yaz ayında izlerim inş.Aga sen bu bolume bomba diyosan sana ilk Vadiyi oneriririm Dunyada ki en iyi senaryo en iyi dizi tartismasiz. 97 bolum zaten o kadar uzunda degil
Bugun arkadasla bir kez daha seyrettik acayip sıkıcıydı bölüm. Ama tabii zevkler ve renkler tattisilmaz.İnşallahGüzel diğilmiydi aga? Ben beğendim güzeldi yaz ayında izlerim inş.
Zaten ben kaç bölüm izlemiimki ondandır bence.Bugun arkadasla bir kez daha seyrettik acayip sıkıcıydı bölüm. Ama tabii zevkler ve renkler tattisilmaz.İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?