Hayirli olsun agaBenim kafam her zaman iyi cok Şükür. Evet aga çok Şukur tv aldik Vestel ama tum ozellikleri var fiyati da uygun.
Hayirli olsun agaBenim kafam her zaman iyi cok Şükür. Evet aga çok Şukur tv aldik Vestel ama tum ozellikleri var fiyati da uygun.
güzel tabi aga ne olacaktıFragman güzel@-KADİR-
tilki nin ölmediği çok belliydi aga güzel bir flashback verdiklerinde bir sıkıntı kalmaz ortadapusat da döndümü vadi keyif vermeye başlayacaktır ama yanarak ölen birinin kurtulma ihtimali nedir allah için üstelik düşmanıda başında bekliyor tilkinin ölmesi gerekirdi
pusat hapisten çıktıktan sonra yeni çakır olacaktır ki zaten oğlu![]()
güzel tabi aga ne olacaktı
tilki nin ölmediği çok belliydi aga güzel bir flashback verdiklerinde bir sıkıntı kalmaz ortada
mesela hangileri berbattıflashbacklerimiz şuan berbat yalnız![]()
mesela hangileri berbattı
haa işte onlar sana göre berbattı merak ettim say bakalımasyanın polatla buluşması oldukça berbattı sonra
öktemle anıları asyanın berbattı
daha sayim mi?
hadi ya ne kadar önemli detaylar bunlar rezalet bu vadi artık izlenmez kardeşim 12 yıl önce ali candan ı seslendiren kişiyi nasıl bulamazsınız raci şaşmaz ı bulup niye dizide oynatmazsınız
şu sahnenin neresi güzel ali candan diye oynattıkları resmen Batuhan Güney yani yusufdur
kız yatakda makyajlı bekliyor bide
ve burda gerçek ali candanın sesi var izlede kim haklı gör
28.25 den başla izlemeye sonra dön bide şimdiki vadideki ali candan sesine bak polat alemdar sesli yusufu oynatmışlar sonra sende bunu bir güzel yemişsin
hadi ya ne kadar önemli detaylar bunlar rezalet bu vadi artık izlenmez kardeşim 12 yıl önce ali candan ı seslendiren kişiyi nasıl bulamazsınız raci şaşmaz ı bulup niye dizide oynatmazsınız
ben anlamıyorum fikrine birşey demiyorum olabilir benim de bir düşüncem var diziyi zaten 13 yıl izlemişsin artık bırakabilirsinbende senin gibi bu diziyi 13 senedir izliyorum manyağıyım hatta ama artık 12-13 senelik diziler de olsa ufak detayları atlamayacaksın atlarsan böyle olur
şuan bana göre vadi izlenmez çünkü artık 3 bölümde izlemesen ne olacağını bir fragmandan anlıyorsun dediğimi anlıyor musun kadir
ben anlamıyorum fikrine birşey demiyorum olabilir benim de bir düşüncem var diziyi zaten 13 yıl izlemişsin artık bırakabilirsin
vadi istediği kanalda yayınlanır buna emin olbırakcak olsak tnt zamanında bırakırdık benim dediğimi anlamıyorsun
dizi kendini yıpratıyor bu hamlelerle biz izleyiciler tepki vermezsek böyle şeylere olan bize değil diziye olur zaten doğanı bitirecekler yakın zamanda dizi sahipsiz kalacak bu süreçten önce dizinin kendini toplaması lazım şuan hiçbir kanal kvp yi bu haliyle istemez tv8 dahil
vadi istediği kanalda yayınlanır buna emin ol
boş boş eleştiri yapmayın tilki yanmışmış gözünle gördün mü kardeşim nerde yanmış adam havuzun içine daldı
gidin karı dizisi eşkiyayı izleyin
zaten kardeşim demiyorum ki sen nerden benim kardeşim oluyorsun aga diyorum istiyorsan demem vadiyi zor zamanlarda satan gereksiz eleştirenlere onu da demem zaten git karı dizisini izle vadi sana fazla gelirister karı dizisi izlerim ister KVP yi buna sen karar veremezsin
sen bu işlerden anlıyor musun hayır kanal d siyasi bir kanal şuan ve o biterse tüm diziler sokağa düşecek ve emin ol ki benim 13 senedir izlediğim kurtlar vadisi pusu kanal bulamayacak o gün geldiği zaman dedi dersin .
ve ek olarak bana bir daha kardeşim falan deme seni çok yanlış tanımışım.
pusat da döndümü vadi keyif vermeye başlayacaktır ama yanarak ölen birinin kurtulma ihtimali nedir allah için üstelik düşmanıda başında bekliyor tilkinin ölmesi gerekirdi
pusat hapisten çıktıktan sonra yeni çakır olacaktır ki zaten oğlu![]()