Kurtlar Vadisi Pusu 268.Bölüm Fragmanı

Fragmanda pek bişey yok sade bir fragman eski hava felan diyoruz ama hala bekletinin altında dizi.

Son düzenleme:
fena değil güzel gözüküyor ama daha iyisi lazım
bu bölüm usta yanına erhanı da almış iyi iyi :D

herşey bi yanada ortada bir polat alemdar gerçeği var adam yaşayan efsane
vatana ihanet ederseniz ben size gelirim!

@-KADİR- aga sen çıktın fragman yayınlandı artık sabah izlersin

Racon kesmem kafa keserim v2 :D Ne yalan söyleyeyim fragmandan heyecanlandım ama oradaki amcalar STV-Kanal 7 dizilerinden hallice duruyor :)

Sabahtan beri @-KADİR- ile fragman bekliyoruz biz çıktık fragman gelmiş. Böyle şansızlık olamaz. :)

Ben zaten balkondan düşüp ölmeyeyim diye 1. katta oturuyorum. :):)

fragman fragman diye bekliyoruz cikinca net bir yorumda yapamiyoz 🙂

Bolume bakicaz artik net olan gecen haftadan cok daha iyi fragman

değişik yüzler görmek güzel :) ama hala cahit extrem şov devam ediyor .bu bölümün önceki bölümden iyi olacağına eminim. fragman orta seviyede. ekip'e adam lazım burası açık ve net.polat belli ki iş adamları ve aşiret reislerini gölgeden gelecek tehlikelere karşı toplamış uyarıyor. . bu fragmandaki polat'ın konuşması sanki topluma sesleniş gibi olmuş.sanki içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlere ,dertlere dikkat çekmiş:) yukarda belirtiğim gibi ivedilikle tilki rascoln pusat ve polatın yanına tanınmış sağlam elemanlar gerekli :)

oldu mu @-KADİR-

değişik yüzler görmek güzel :) ama hala cahit extrem şov devam ediyor .bu bölümün önceki bölümden iyi olacağına eminim. fragman orta seviyede. ekip'e adam lazım burası açık ve net.polat belli ki iş adamları ve aşiret reislerini gölgeden gelecek tehlikelere karşı toplamış uyarıyor. . bu fragmandaki polat'ın konuşması sanki topluma sesleniş gibi olmuş.sanki içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlere ,dertlere dikkat çekmiş:) yukarda belirtiğim gibi ivedilikle tilki rascoln pusat ve polatın yanına tanınmış sağlam elemanlar gerekli :)

oldu mu @-KADİR-
olmuş başkan bu sefer kısmen falan değil hepsine katılıyorum :X

fragman yenilendi:
oo fragman süper olmuş vadi bu hafta coşturacak

CRxcu9_W0AEmd9o.png