aga figüranlık için hollywood oyuncuları mı getireceklerRacon kesmem kafa keserim v2Ne yalan söyleyeyim fragmandan heyecanlandım ama oradaki amcalar STV-Kanal 7 dizilerinden hallice duruyor
Aga tahminimce oradakiler ileriki zamanlarda oynayacaklar, figüran olsalar bütün fragmanda işleri neaga figüranlık için hollywood oyuncuları mı getirecekler
daha tam anlamıyla izlemedim sessiz izledim@china_shangai baskan gorus bildirseniz nasil olur diyorum 🙂
iyi bakam izleyverdaha tam anlamıyla izlemedim sessiz izledim)) izleyeyim yorum yaparım
olmuş başkan bu sefer kısmen falan değil hepsine katılıyorumdeğişik yüzler görmek güzelama hala cahit extrem şov devam ediyor .bu bölümün önceki bölümden iyi olacağına eminim. fragman orta seviyede. ekip'e adam lazım burası açık ve net.polat belli ki iş adamları ve aşiret reislerini gölgeden gelecek tehlikelere karşı toplamış uyarıyor. . bu fragmandaki polat'ın konuşması sanki topluma sesleniş gibi olmuş.sanki içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlere ,dertlere dikkat çekmişyukarda belirtiğim gibi ivedilikle tilki rascoln pusat ve polatın yanına tanınmış sağlam elemanlar gerekli
oldu mu @-KADİR-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?