Kurtlar Vadisi Pusu 265. Bölüm Yorumları

Yanlış alarmı görmüş oldun şimdi.

Biraz mizah lazim toparlamislar ama yuzumuzu de guldursunler biraz.
+ ise kari kiz olaylari girerse haksiz yere yiyilen reytinglerimiz bir nebze elimizde kalir

O sahne harikaydı. Basit olması beklenen bir hamile değilmişim sahnesi bu kadar güzel çekilir ancak. Cidden çok beğendim.

1 sahnesine denk geldim.

Maskeli adamlar oturmuşlar değişik ses tonlarında konuşuyorlar.Çok garibime gitti.Komedi niyetine izledim 😱

Bide ertan sabaha dublaj yapmışlar çok garibime gitti

Ama diğer sahneler böyle değildir heralde

Necati Şaşmaz dizide olmasa, dizinin ismi 'Kurtlar Vadisi' değilde başka birşey olsa, dizi ikinci haftasında yayından kalkar.. çünkü bizim yıllardır takip ettiğimiz ve izledigimiz Kurtlar Vadisi'nden geriye sadece Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi' ismi kalmış..

arkadaşlar kimse kusura bakmasın bunu üzülerek söylüyorumki vadi bitmiş senaryo namına hiç birşey yoktu ordan oraya atladılar ordan oraya artık diziyi sadece necati abi var diye izliyorum o tapınakçıların sahnesi tam bi fiyaskoydu aynı şekilde ajan kız yine öyle ya senaryo ekibine adam gibi takviye yapacaklar yada bu sezon vadi resmen final yapmasada kısmen yapmış olacak

ben bölümü beğendim çok güzeldi bence zeynebide sevdim ben

Yapmayın arkadaşlar bu kadar da acımasız olmayın. Vadi izlemeyipte Kocamın Ailesi'ni mi izleyeceğiz? Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir hafta yayınlanmasa kendi adıma özlüyorum ben.

Yapmayın arkadaşlar bu kadar da acımasız olmayın. Vadi izlemeyipte Kocamın Ailesi'ni mi izleyeceğiz? Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir hafta yayınlanmasa kendi adıma özlüyorum ben.
Vallaha aga Adanaliya tekrar goz atiyorum da Vadi cidden velinimetimiz her ne kadar kotu olsa da bu ölü haliyle bile hepsinden bin kat daha iyi yoksa uflayip puflardim bu bolumde

1- yusuf ayy hadi hayırlı olsun 1 cahit fazla geliyorken 1 yeni cahitimiz daha oldu yusufun o tutuduğu yerden kurtulma sahesi neydi öyle ayol bukadar basit kurtulma sahnesi polata bile yazılmıyor bunu cahitte görüyorduk şimdide yusuf başlamış

2-defne şamyelimidir artık ne haltsa bukadar rezil bir oyuncunun bu dizide ne işi var ayol gerçi oyuncu diyorumda oyuncu falanda değil bu kadın o silahlı çatışma sahnesi neydi öyle defnenin silahlı çatışma sahnendeki rezilliği kimse bana anlatamaz kadın silahı tutmasını bile bilmiyorur allah allah akiften kurtulduk hemen yeni beceriksiz buluyorlar

3-yusufun polata kafa tutmasını biz akiften görmüştük nedir bu senaristlerin yeni gelen çocuklara polata saygısızlık yaptırmak biz akifi polata saygıızlık yaptı diye silmiştik şimdi aynısını yusuf yapıyor yukarıda yeni cahit demiştim burdada yeni akif diyorum akif ile cahitin karışımı gibi birşey olmuş bu yusuf allah hepimize sabır versin

4-yarın gelecek olan o rezil reytingi görünce kimse bana sistem falan anlatmasın o gelecek rezil reytingi biz fazlasıyla hak ettik ayolll hak ettiğimizi buluyoruz 😵

Defne gercekten sırıtıyor.

Onun sahnelerine de biraz baktım.
Kösem bu diziyi geçemez diyorlar ama kösem bu diziyi en azından abde 2ye katlayabilir.Takviye şart bence

Vallaha aga Adanaliya tekrar goz atiyorum da Vadi cidden velinimetimiz her ne kadar kotu olsa da bu ölü haliyle bile hepsinden bin kat daha iyi yoksa uflayip puflardim bu bolumde
Benim için vallahi Polat yürüsün 90 dakika müzik çalsın yeter, sıkılmadan dinlerim yani.

Sen maci izlemedin mi onun kurtulma sahnesini nasil izledin ki