Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vallaha aga Adanaliya tekrar goz atiyorum da Vadi cidden velinimetimiz her ne kadar kotu olsa da bu ölü haliyle bile hepsinden bin kat daha iyi yoksa uflayip puflardim bu bolumdeYapmayın arkadaşlar bu kadar da acımasız olmayın. Vadi izlemeyipte Kocamın Ailesi'ni mi izleyeceğiz? Bu kadar olumsuzluğa rağmen bir hafta yayınlanmasa kendi adıma özlüyorum ben.
1- yusuf ayy hadi hayırlı olsun 1 cahit fazla geliyorken 1 yeni cahitimiz daha oldu yusufun o tutuduğu yerden kurtulma sahesi neydi öyle ayol bukadar basit kurtulma sahnesi polata bile yazılmıyor bunu cahitte görüyorduk şimdide yusuf başlamış
2-defne şamyelimidir artık ne haltsa bukadar rezil bir oyuncunun bu dizide ne işi var ayol gerçi oyuncu diyorumda oyuncu falanda değil bu kadın o silahlı çatışma sahnesi neydi öyle defnenin silahlı çatışma sahnendeki rezilliği kimse bana anlatamaz kadın silahı tutmasını bile bilmiyorur allah allah akiften kurtulduk hemen yeni beceriksiz buluyorlar[emoji14]pp:
3-yusufun polata kafa tutmasını biz akiften görmüştük nedir bu senaristlerin yeni gelen çocuklara polata saygısızlık yaptırmak biz akifi polata saygıızlık yaptı diye silmiştik şimdi aynısını yusuf yapıyor yukarıda yeni cahit demiştim burdada yeni akif diyorum akif ile cahitin karışımı gibi birşey olmuş bu yusuf allah hepimize sabır versin
4-yarın gelecek olan o rezil reytingi görünce kimse bana sistem falan anlatmasın o gelecek rezil reytingi biz fazlasıyla hak ettik ayolll hak ettiğimizi buluyoruz 😵
Benim için vallahi Polat yürüsün 90 dakika müzik çalsın yeter, sıkılmadan dinlerim yani.Vallaha aga Adanaliya tekrar goz atiyorum da Vadi cidden velinimetimiz her ne kadar kotu olsa da bu ölü haliyle bile hepsinden bin kat daha iyi yoksa uflayip puflardim bu bolumde
Sen maci izlemedin mi onun kurtulma sahnesini nasil izledin ki1- yusuf ayy hadi hayırlı olsun 1 cahit fazla geliyorken 1 yeni cahitimiz daha oldu yusufun o tutuduğu yerden kurtulma sahesi neydi öyle ayol bukadar basit kurtulma sahnesi polata bile yazılmıyor bunu cahitte görüyorduk şimdide yusuf başlamış
2-defne şamyelimidir artık ne haltsa bukadar rezil bir oyuncunun bu dizide ne işi var ayol gerçi oyuncu diyorumda oyuncu falanda değil bu kadın o silahlı çatışma sahnesi neydi öyle defnenin silahlı çatışma sahnendeki rezilliği kimse bana anlatamaz kadın silahı tutmasını bile bilmiyorur allah allah akiften kurtulduk hemen yeni beceriksiz buluyorlar[emoji14]pp:
3-yusufun polata kafa tutmasını biz akiften görmüştük nedir bu senaristlerin yeni gelen çocuklara polata saygısızlık yaptırmak biz akifi polata saygıızlık yaptı diye silmiştik şimdi aynısını yusuf yapıyor yukarıda yeni cahit demiştim burdada yeni akif diyorum akif ile cahitin karışımı gibi birşey olmuş bu yusuf allah hepimize sabır versin
4-yarın gelecek olan o rezil reytingi görünce kimse bana sistem falan anlatmasın o gelecek rezil reytingi biz fazlasıyla hak ettik ayolll hak ettiğimizi buluyoruz 😵
maç bittikten sonra geldi o sahne yusufun kurtulma sahnesi vardı ben kanalı açtığımda öncesinde neler oldu bilmiyorum onlarıda yarın bakıcamSen maci izlemedin mi onun kurtulma sahnesini nasil izledin ki
Yok baya bir ugrasti kurtulmak icin civiyle falan kirdi zincirimaç bittikten sonra geldi o sahne yusufun kurtulma sahnesi vardı ben kanalı açtığımda öncesinde neler oldu bilmiyorum onlarıda yarın bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?