Toplu olarak bi şeyler yapacaksan güzel şeyler, etkinlikler falan yap. Sadece insanları Perşembe akşamları mesaj yazmak için gaza getirme işini yapıyosunaga o zaman çok sinirlenmiştim sert konuşmuş olmam normal çünkü o vatandaşa 2-3 kez özel mesaj attım konuda alıntı yapıp yine yazdım cevap vermeyince daha da sinirlendim o esnada yazmış olduğum mesajlar
ama bundan sonra toplu bişey beklemeyin benden mesela en favori dizi yarışması başlıyor oyumu kullanıp geçecem sadece
Bi etkinlik, bi yarışma falan yapabilirsin yani. (Ama benim karışmama izin verirsen yap.
Ben de benzer şeyleri söylüyorum sayılır zaten de, daha yumuşak, daha samimi, daha arkadaşça sadece.cnm sen aklı başında birisine benziyorsun bak ilk okul çocukları bile artık benim konuşmadığımla konusma demiyor bunu ana okul çocukları yapıyor emreyle sen kötü olursun ama benim emreyle sıkıntım yoksa ben konusurum sen konusmuyorsun diye ben emreyle hiç sıkıntım yokken konusmayı kesiyorsam eğer vah vah bu devirde bu çocukluk bile değil direk cahillik takas benimle konusmaz konusmazın ama seninle sorunum yoksa sen sırf baskası konusmuyor diye benimle sorunun yokken konusmayı kesersen sanada vah vah derim bu onuda ben açıklama yapmıyorum farkındaysan çünkü çocukların aklına uyup sorunun olmadığı birisine tavır alıyorsan o kişiden hayır zaten gelmez yanı çocukların aklına uyanların benden uzak olmasından ben memnun olurum bu endir ya emreyle konusmuyorum sende konusma çiğdemle knousmuyorum sende konusma birde çocuklara uyup bunu yapanda var ben karşımdakıyle sorun yaşamıyorsam konusurum başkasının sorunu varsa o onun sorunudur yazık vlla ya ilk okul çocuğu yapmıyor bunları yaa yeminle ana okul çocukları yapıyor artık yazık yani başka birşey değil🙂
Aynı şeyleri niye 71 kere yazdın. Beynim yandı okurken