Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

Toplu olarak bi şeyler yapacaksan güzel şeyler, etkinlikler falan yap. Sadece insanları Perşembe akşamları mesaj yazmak için gaza getirme işini yapıyosun

Bi etkinlik, bi yarışma falan yapabilirsin yani. (Ama benim karışmama izin verirsen yap.
)

Ben de benzer şeyleri söylüyorum sayılır zaten de, daha yumuşak, daha samimi, daha arkadaşça sadece.
Aynı şeyleri niye 71 kere yazdın. Beynim yandı okurken

@Çiğdem- duramaz yazar canım böyle
kız yazarken yorulmuyormusun ya

ben yaklasık 2 aydır susuyorum ne birisine cevap verdim nede şikayet ettim hatta bir bayan oalrak ağır hakaretlerde yedim ama hiç oralı olmadım seni biraz aklı basında görünce yazayım dedim 2 ayın birikimi sana denk geldi artık kusura bakma

kız ne ara sustun ben görmedim takır takır cevabını
veriyosun ya

arkadaş anlamıyor beni galiba ben onla konuşma falan demiyorum ki haddimi aşmış olurum zaten ama banlıyken bunun konularını açması falan resmen kullanıyor bu kızı o dandik dizisinin dandik haberlerini abartılı haberleri açtırıyor benim kızdığım nokta bu
hee bunları yapıpta bizim aramıza girmesini istemiyorum bu hayasızlıktır çünkü o hepimize hakaretler etmiş biridir china abiye bile ettiği hakaretler ortada
kusura bakmasın kimse ben o kadar geniş olamıyorum

kız ne ara sustun ben görmedim takır takır cevabını
veriyosun ya
ben vadiyi yorumlamak dısında birşey cevap vermiyorum şununla knousma bununla konusma konularına hiç girmedim benim işim üyelerle değil ben bölüm yorumumu yaparım okadar 🙂🙂🙂

hee birde sürekli aklı başında akıllı siz çocuk değilsiniz vs. diyerek arkadaşlarımı kendi yanına çekmeye çalışıyor zekice hareket tebrik etmek lazım

ben vadiyi yorumlamak dısında birşey cevap vermiyorum şununla knousma bununla konusma konularına hiç girmedim benim işim üyelerle değil ben bölüm yorumumu yaparım okadar 🙂🙂🙂
ben girdin demedim ki canım susuyorum deyince takılım dedim sana

hee birde sürekli aklı başında akıllı siz çocuk değilsiniz vs. diyerek arkadaşlarımı kendi yanına çekmeye çalışıyor zekice hareket tebrik etmek lazım
aklı başında yorum yaptığı için olabilir mi takas bu yönden
baktınmı hiç

Allah aşkına bi kez de sen bişey yapsana aga ya temebellikten mesaj bile zor yazıyosun
karışmana falan hiç gerek yok bizzati kendin yap bizlerde katılalım sen daha güzel yaparsın

ben girdin demedim ki canım susuyorum deyince takılım dedim sana

aklı başında yorum yaptığı için olabilir mi takas bu yönden
baktınmı hiç
XanTier agam çok çok akıllı onun için demiyorum genel olarak diyorum iyi taktik yapıyor o vatandaş

tmm takascım

allah allah asıl sen anlamıyorsun sen emreyle kanlı bıcaklı düşman oll bu beni ilgilendirmez ben sorun yaşamıyorsam emreyle aramı bozmam sen konusmuyorsun diye ben tavır alıcak kadar çocukluk yapamam aa sende benimlemi konuşmak istemiyorsun konusma ama benimle arası iyi olanlar o çocukluğu yapmaz senin sorunun var diye kendileri sorun yaşamıyorsa eğer benimle arasını bozmazlar bu çoculuk bile değil direk cahilliktir illa açık knous diyorsan senin başkasıyla kanlı bıcaklı düşman olman bizi ilgilendirmez onunla biz sorun yaşamıyorsak bukadar ayrıca @china_shangai ye ne hakaret ettim onuda senmi açıklarsın kendsimi açıklar chinaya ne hakaret ettiğimide söylersen yada o açılarsa sevinirim başkasını kaırştırmadan sadece onunla olan kısmı 🙂🙂🙂

Allah aşkına bi kez de sen bişey yapsana aga ya temebellikten mesaj bile zor yazıyosun
karışmana falan hiç gerek yok bizzati kendin yap bizlerde katılalım sen daha güzel yaparsın
Olmayacak duaya amin deme boşuna. 😳

konu ite kaka 10 sayfa oldu yine güzell
birazcık siyaset birazcık tartışma zor oldu ama oldu

sen hakaret ettin demiyorum china abiye xemre denen üye zamanında etti diyorum okuduğunu anlamada sorun yaşıyosun sanırım hala asıl anlattığım şeyi anlayamıyorsun
asıl mesele onun uşaklığını yapıp konularını açman diyorum KONU KONU KONU KONU KONU KONU

bak büyük büyük yazdım anla artık

Olmayacak duaya amin deme boşuna. 😳
niye beyefendi yorulurmusunuz

O kadar değil. O tip bi şey düşünmüyor yazarken.

bende diyorumki sen düşman bile olsan beni ilgilendirmez onunla sorunum yoksa istedğimi yaparım bukadar basit sende benmle konusmuyorsan konusmazsın ama sen benimle sorunun var diye
@Amoureux benimle arasını bozmaz emre isterse sana kfüretsin isterse baka birşey yapsın benimle sorunu yoksa ben ne istiyorsam yaparım aynı şekilde burdakı vadicilerde benimle sorun yaşamıyorsa senin benimle olan kavgana karışmazlar daha fazla uzatmaya gerek yok istemediğinle konusmazsın ama başkalarını sorununa dahil etme
bukadar yanı

Beni hayat çok yordu, hala düzelemedim.
(Çok kekomsu oldu
)

Bölümü şimdi izledim durgun murgundu ama beğendim bölümü
)))) Necati abi çok canti olmuş kısa saç çok yakışmış
)))

Bölümü şimdi izledim durgun murgundu ama beğendim bölümü
)))) Necati abi çok canti olmuş kısa saç çok yakışmış
)))
Aynen. Durgundu, ama sardı yine de.

İlk resimleri görünce bi garibime gitmişti, ama sonradan bana da çok iyi geldi. İzleyince daha da karizma geldi. Ama hiç görmeden izleseydik muhtemelen beğenmezdim.