Kurtlar Vadisi Pusu 262.Bölüm Yorumları

pusunun kalitesi tartışılmaz ama eski vadinin yanına birşey ben koymam kemal sunal filmleri dısında eski vadinin yanına ben pusuda dahil birşey koymam cnm sen koyarsın ben koymam herkesin düşüncesi farklı 🙂🙂🙂
İnsanın fıtratı gereği'ilk'in yeri hep özeldir. Kurtlar Vadisi, Elif vb. Sonrası daha güzel olsa bile insan eskinin daha güzel olduğunda diretir. Geçmişi dokunulmaz kılmaz ister. Sonrası ne kadar mükemmel olursa olsun.

bu yorum üzerine vazgeçtim engellemekten aferin lan aga ne güzel yazdın öyle resmen kapak :D

Kurtlar Vadisi bu ülkenin değil dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yapıtıdır yanına hiçbişey koymuyorum ben NET
Olum çok garipsin lan :D

İnsanın fıtratı gereği'ilk'in yeri hep özeldir. Kurtlar Vadisi, Elif vb. Sonrası daha güzel olsa bile insan eskinin daha güzel olduğunda diretir. Geçmişi dokunulmaz kılmaz ister. Sonrası ne kadar mükemmel olursa olsun.

normalde sen şakalarımdan anlardın ama bu defa ciddi sandın demek gülücükte bitiyormuş iş :D

bende kıyaslamıyorum ama güzel bölümler izledik bunuda
söylemeden edemicem yani ali mematin öldüğü bölümü
kimse unutamaz o bölümde benim abim bile ağladı ya
o sahne cidden dizi tarihinde yerini almıştır o bölümün tekrarında bile amcam ağlamıştı hiç ağlamayan adam gürkan uygun un efsanevi oyunculuğuyla tabi

birşeyde efsane kalsın aynen öyle cnm 😉😉😉
bizler türk halkı olarak hemen birşeylerin yerini doldurmaya çalısıyoruz dolmasın ayoll birşeyimizde efsane kalsın bazı şeyler nekadar zaman geçerse geçsin unutulmaz ben oyüzden kemal sunal örneği veriyorum
kim ne diyorsa desin bu ülkede bu insanlar 2 şeyi unutmayacak
1 kemal sunal filmelrini 2 eski kurtlar vadisini unutmaya ayda yerlerini doldurmaya çalısanlarıda anlamıyorum birşeyimizde efsane kalsın ayrı yerde tutalım yanına birşey yaklaştırmayalım dünyanın sonu gelmez yani birşey olmaz 🙂🙂🙂

normalde sen şakalarımdan anlardın ama bu defa ciddi sandın demek gülücükte bitiyormuş iş :D

o sahne cidden dizi tarihinde yerini almıştır o bölümün tekrarında bile amcam ağlamıştı hiç ağlamayan adam gürkan uygun un efsanevi oyunculuğuyla tabi
değilmi ama ne sahneydi o repliği hayatta unutmam ben
üşür usta demesi bitirmişti beni:T

Tam inandım denemez, sen bu kadar kolay silmezsin. En az bi 1 saat konuşurdun olmuş olsa :D

Ha, yaparsan tepkim değişmez. ^^

bizler türk halkı olarak hemen birşeylerin yerini doldurmaya çalısıyoruz dolmasın ayoll birşeyimizde efsane kalsın bazı şeyler nekadar zaman geçerse geçsin unutulmaz ben oyüzden kemal sunal örneği veriyorum
1 kemal sunal filmelrini 2 eski kurtlar vadisini unutmaya ayda yerlerini doldurmaya çalısanlarıda anlamıyorum birşeyimizde efsane kalsın ayrı yerde tutalım yanına birşey yaklaştırmayalım dünyanın sonu gelmez yani birşey olmaz 🙂🙂🙂
ilk 97 bölümün yerini hiç bir dizi doldurmaz canım
ve kemal sunal filmlerini hiç bir film doldurmaz😉

harbiden inanılmazdı inanılmaz usta üşürrr :(
ya değilmi diyorum abim ağlamış izlerken

Tam inandım denemez, sen bu kadar kolay silmezsin. En az bi 1 saat konuşurdun olmuş olsa :D

Ha, yaparsan tepkim değişmez. ^^
gördük mesajından :D tabi ki öyle bişey söz konusu olamaz o vatandaşa prim vermemenizi istedim ama malesef bikaç kişi dışında pek takan olmadı zorlamakta olmaz ne yapalım içimizdeki sevgiyi söküp atamıyoruz tavır alamıyorum kimseye :D
son cümleyi okumamış sayıyorum posta koyma bana

Yerini doldurmadan mutlu olamazsın ki. Ki Türklerde bence pek de öyle bir huy yok. Sürekli o daha iyiydi, bu daha güzeldi diyerek ne zevk alınır ki? Eskiyi unutmayacaksın, ama onu bi güzelce kenara iteceksin. Zamanı gelince onu geri çıkarırsın. Ama onu sürekli önde tutmanın manası yok bence.

Efsane kelimesinden şahsen bunaldım ben. Herkes her şeyi efsane yapma peşinde. Her eskide kalan güzel şey efsane demek değildir. Vadi için söylemiyorum, anlaşılmıştır zaten.

gördük mesajından :D tabi ki öyle bişey söz konusu olamaz o vatandaşa prim vermemenizi istedim ama malesef bikaç kişi dışında pek takan olmadı zorlamakta olmaz ne yapalım içimizdeki sevgiyi söküp atamıyoruz tavır alamıyorum kimseye :D
çok iyi ediyorsun canım böyle devam et vadiciler
böyle olmalı dğeilmi:)

İlk gördüğümde sinirlenmiştim sana çünkü. Şimdi de yeri gelince yapıştırdım hemen. :D
Boşver, böyle yaşanmaz. ^^

benim efsane dediğim şey eski vadi cnm onuda sonuna kadar savunurum ama uzatmaya gerek yok sonucta vadiyi ikimizde seviyoruz izleyen herkes seviyor sen sezon finalinde leyla ölücekmi onu söyle sezon finalini leylanın ölümüyle kapatmazlar inş diyorduk ama görünün oraya doğru gidiyor birde son sahne olursa amann :F:F:F

benim efsane dediğim şey eski vadi cnm onuda sonuna kadar savunurum ama uzatmaya gerek yok sonucta vadiyi ikimizde seviyoruz izleyen herkes seviyor sen sezon finalinde leyla ölücekmi onu söyle sezon finalini leylanın ölümüyle kapatmazlar inş diyorduk ama görünün oraya doğru gidiyor birde son sahne olursa amann :F:F:F
leyla ölmez nerden çıkardın nereye oraya doğru gidiyor ya
🙂

İlk gördüğümde sinirlenmiştim sana çünkü. Şimdi de yeri gelince yapıştırdım hemen. :D
Boşver, böyle yaşanmaz. ^^
aga xemre denen üyenin konularını açmasa bişey demiyordum ama gidip onun uşaklığını yapınca dayanamıyorum onun bize yaptıklarını biliyosun rekorlar konumu bin kere şikayet etmişti hatırla 1001 emekle uğraştığımız konuyu vadi aleyhine yaptıklarını yine çok iyi biliyorsun o yüzden burda bu tepkiyi vermem çok normal ama bazı arkadaşlar bunları bilmediği için beni çocuk tavrında sanıyor malesef

çok iyi ediyorsun canım böyle devam et vadiciler
böyle olmalı dğeilmi:)
nasıl devam edeyim o vatandaşa karşı olumlu bi yaklaşımım kesinlikle yok yanlış anlama

aga xemre denen üyenin konularını açmasa bişey demiyordum ama gidip onun uşaklığını yapınca dayanamıyorum onun bize yaptıklarını biliyosun rekorlar konumu bin kere şikayet etmişti hatırla 1001 emekle uğraştığımız konuyu vadi aleyhine yaptıklarını yine çok iyi biliyorsun o yüzden burda bu tepkiyi vermem çok normal ama bazı arkadaşlar bunları bilmediği için beni çocuk tavrında sanıyor malesef

nasıl devam edeyim o vatandaşa karşı olumlu bi yaklaşımım kesinlikle yok yanlış anlama
hayır cnm benim tavır alamıyorum seviyorum dedin ya
onu diyorum bak senin davranışların çocukca değil
kızmışsın onu dile getirdin sadece

Ben de biliyorum zaten neler yaptığını Emre arkadaşımızın öncelerinde. Kendisi bilmiyor olabilir ya da onunla fazla samimi diye hoşuna gitmiyor olabilir. Onu şahsi bir tavır koyman da gayet normal. Millete tavır koymasını söylemen de gayet normal. Ama bi parti lideri edasıyla yapmayanı engellerim, silerim tarzı mesajlar ne oluyor? Vadiciler arasında seçim oldu da başkan olarak böyle bi karara mı vardın?
Tabiiki çocuksu. ^^

Ben de biliyorum zaten neler yaptığını Emre arkadaşımızın öncelerinde. Kendisi bilmiyor olabilir ya da onunla fazla samimi diye hoşuna gitmiyor olabilir. Onu şahsi bir tavır koyman da gayet normal. Millete tavır koymasını söylemen de gayet normal. Ama bi parti lideri edasıyla yapmayanı engellerim, silerim tarzı mesajlar ne oluyor? Vadiciler arasında seçim oldu da başkan olarak böyle bi karara mı vardın?
Tabiiki çocuksu. ^^
:Fçok güzel bir yorum ya

Tabiiki çocuksu. ^^
aga o zaman çok sinirlenmiştim sert konuşmuş olmam normal çünkü o vatandaşa 2-3 kez özel mesaj attım konuda alıntı yapıp yine yazdım cevap vermeyince daha da sinirlendim o esnada yazmış olduğum mesajlar
ama bundan sonra toplu bişey beklemeyin benden mesela en favori dizi yarışması başlıyor oyumu kullanıp geçecem sadece :D

Tabiiki çocuksu. ^^
cnm sen aklı başında birisine benziyorsun bak ilk okul çocukları bile artık benim konuşmadığımla konusma demiyor bunu ana okul çocukları yapıyor emreyle sen kötü olursun ama benim emreyle sıkıntım yoksa ben konusurum sen konusmuyorsun diye ben emreyle hiç sıkıntım yokken konusmayı kesiyorsam eğer vah vah bu devirde bu çocukluk bile değil direk cahillik takas benimle konusmaz konusmazın ama seninle sorunum yoksa sen sırf baskası konusmuyor diye benimle sorunun yokken konusmayı kesersen sanada vah vah derim bu onuda ben açıklama yapmıyorum farkındaysan çünkü çocukların aklına uyup sorunun olmadığı birisine tavır alıyorsan o kişiden hayır zaten gelmez yanı çocukların aklına uyanların benden uzak olmasından ben memnun olurum bu endir ya emreyle konusmuyorum sende konusma çiğdemle knousmuyorum sende konusma birde çocuklara uyup bunu yapanda var ben karşımdakıyle sorun yaşamıyorsam konusurum başkasının sorunu varsa o onun sorunudur yazık vlla ya ilk okul çocuğu yapmıyor bunları yaa yeminle ana okul çocukları yapıyor artık yazık yani başka birşey değil🙂