yok abi öylesine söyledim banane yoksa 😀stefanda epey yakışıklı çocuk 😀
Hayırdır Kadir)))))))
nerden bulmuşsa pana film bu adamı aynı rus gibi türk değil sanki😉stefanda epey yakışıklı çocuk 😀
benim hesabıma göre 2 hafta var agaHaftaya sezon finali büyük ihtimalle düğünden kareler gelmeye başladı..
![]()
![]()
![]()
Aga sezon finali 11 Hazıranda olacakbenim hesabıma göre 2 hafta var aga
bende öyle diyrum aga 🙂Aga sezon finali 11 Hazıranda olacak![]()
İki hafta sonra 11 haziran olacağını düşünmedimgünlri edemedim derken![]()
anladım aga bitaz geç oldu ama k.bakma artık 😀İki hafta sonra 11 haziran olacağını düşünmedim![]()
bu sezon finalini tahmin etmek güç değildi polat evlenmeyi düşününce zaten tamam dedik sezon finalinde düğün var ve leyla ölücek üstüne leyla kanser olunca bu ihtimal kuvvetlenmişti andreinin kardeşi ölüncede kesinleşti bence sezon finalinde polat leyla düğünü var ve andrei leylayı öldürücek leylanın ölmesine çok sevinirim ama sezon finali geçen yıldan bile daha berbat olmaya malesef aday🙂🙂🙂Haftaya sezon finali büyük ihtimalle düğünden kareler gelmeye başladı..
![]()
![]()
![]()
Yargısız infaz yapmaya gerek yok önce sezon finalini izleyelim sonra değerlendiriz.bu sezon finalini tahmin etmek güç değildi polat evlenmeyi düşününce zaten tamam dedik sezon finalinde düğün var ve leyla ölücek üstüne leyla kanser olunca bu ihtimal kuvvetlenmişti andreinin kardeşi ölüncede kesinleşti bence sezon finalinde polat leyla düğünü var ve andrei leylayı öldürücek leylanın ölmesine çok sevinirim ama sezon finali geçen yıldan bile daha berbat olmaya malesef aday🙂🙂🙂
leyla sezon finalinde ölürse diye söylüyorum cnm öyle olursa eğer ozaman geçerli bu sözlerim ben leylanın ölümüyle biten bir sezon finalinden memnun olamam eksinlikle özellikle böyle bir sezonun sezon finali hataya kapalı bence gelecek sezona umut taşımalıyız ama tekrar altını çiziyorum leyla ölüm sahnesiyle biticekse eğer işte ozaman bu sezona incil ağacını dikerler 🙂🙂🙂Yargısız infaz yapmaya gerek yok önce sezon finalini izleyelim sonra değerlendiriz.
Bu sezon TNTdeki sezonun çok önünde müthiş bölümler de seyrettik Amon geldi tilki geldi ofis geldi vs sezon finali de daha kaliteli olacaktır diye düşünüyorum.