tmm takascımarkadaşlar konuyu coşturalım en az 10 sayfa en az
@nberkayozer @vadikızı @-KADİR- @Amoureux @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @beyazsoy @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ve konuda diğer arkadaşlar
lütfen konuya yorumlarınızı eksik etmeyin uçuralım haydi
Yaz tatilindeyim no sıkıntı gel 40 sayfa yapalim de gece sonuna kadar yapmazsam namertimarkadaşlar konuyu coşturalım en az 10 sayfa en az
@nberkayozer @vadikızı @-KADİR- @Amoureux @legolas9900 @ABAY_06 @sürgünüm @beyazsoy @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai ve konuda diğer arkadaşlar
sezonun en iyi bölümlerinden biriydi Valla kim ne der bilmiyorum ama o settarlı bölümlerden sonra vadi efsane gidiyor özellikle ofise geçtikten sonra resmen coştuk
Biliyoruz da bir umut mertçe dövüşmesini bekliyoruz. İşin içine kadın kız girince uyuz oluyorum.@-KADİR- aga sen ne hissettiysen bende aynılarını hissettim bölümü izlerken pusat ölme ölme dedim ama öldü mü aga ya İnşallah ölmez valla ölmesini isteyeceğim en son kişilerden
@legolas9900 aga bu bölüm sana bi nevi cevap niteliğindeydi 1 haftada ötesi varsa görelim ötesi yokkkk son nokta vadidir
çakalların delikanlı olduğunu nerden çıkardın aga
aga korkuyorum ölür mü diye sonuçta vadi bu kimsenin gözünün yaşına bakılmıyorbölümde şimdi tam yerinde bitti pusat öldü mü diye sorup duracaz ben hala ölmediğini söylüyorum öyle olmasını bekliyorum
aga bu bölüme rağmen konu çoşmadı yaz geldi milletde bir rehavet olduarkadaşlar konuyu coşturalım en az 10 sayfa en az
sezonun en iyi bölümlerinden biriydi Valla kim ne der bilmiyorum ama o settarlı bölümlerden sonra vadi efsane gidiyor özellikle ofise geçtikten sonra resmen coştuk
aga canlı anlatım yap derdim de bölüm bitti maç sonu yorumlarını durmadan yaz uzmandın bu konulardan çözümleme yapalım pusat ölür mü martin elifi alır mı tilki stefan hamlesi sonrası ne yaparYaz tatilindeyim no sıkıntı gel 40 sayfa yapalim de gece sonuna kadar yapmazsam namertim
---Tapatalk---
pusat öldü neyi beklicez kiBir haftadır Pusat yaşayacak mı diye merak ettik, sorumuzun cevabını bulamadık.
Şimdi işin yoksa bir hafta daha bekle...
ya aga çok fena bi bölümdü be acayip coştum vadi gibi vallahi yok billahi yok gerisi hikayeaga bu bölüme rağmen konu çoşmadı yaz geldi milletde bir rehavet oldu
yok abla ne ölmesi aman diyim nettin senpusat öldü neyi beklicez ki
şu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadıBölüm benim beklentimi karşıladışöyle gereksiz sahnede yoktu üstelik haftaya bolca soru bırakıp tam yerinde bitti. Yalnız şu martin de ölse süper olur.
he ya kıl oluyorum martine bi türlü farkedilmedi gitti halbuki her şeyin başı oşu herifde bir gebermedi gitti onu geçtim adam hala tam olarak deşifre bile olmadı
kalbi durdu doktorlar bakaladı ya ondan dedim amayok abla ne ölmesi aman diyim nettin sen
Öldüğünü nerden çıkardın, nabzı dursa bile geri dönecektir.pusat öldü neyi beklicez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?