Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

12 sayfa yaptık yarın 15'e kadar yolu var konunun

Erdoğan da haftaya Manisaya geliyor. İnşallah o da geç gelmez gerçi gelse bile o kalabalıkta çıkmam en önde olurum her zaman için gerekirse de Vadinin tekrarını seyrederim

Haftaya her şey daha güzel olacak
tilki stevanin öldüğünü öğrenme si ve buna nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum
bu tür adamlara ağlamak bile yakışıyor

Pusat konusu çok değişik bir hal aldı. Umarım ölmez çünkü polatın ofisinde yer bulabilecek nadir oyunculardan zaten polatın yanında cahit erhan ve yasin var pusatta olsa süper olur. Umarım ölmez.

şu denek sistemini bir adam edemedilir ya ona acıyorum o kadar verilen emeğin karşısını hiç ama hiç alamadık

şimdi baktımda bazı yorumlara bu insanları görünce çıldırıyorum ya adamlar haftalık dizide bu kadar aksiyon sahnesi koyuyorlar o kadar farklı mekanda çekim yapıyorlar hala bi küçümseme hala bi beğenmemezlik bu neya bu tip insanlar insanı çıldırtır
haftalardır tilki polat savaşı olsun diyorlar şimdi o oldu sonra başlıyorlar senaryo namına birşey yok eee neymiş tilkiyi rezil etmişler la daha bu adamı nasıl güçlü gösterecekler napacak adamın karizması çizilmesin diye polat ı öldürüp rusya ya tekrar mı dönecek

Bölüm gayet iyiydi ufak tefek mantık hatalarının dışında Martin Elifin odasına girdi ama saklanmış olabilir çünkü yatağın altına falan baktı. Stefanın ölmesi iyi oldu Tilki iyice kızacak.

Pusat öldü gibi ama bu sahnelere alışkınız Abdülün gibi bir mevzu olabilir ya da haftaya bir anda kalbi tekrar çalışabilir reyizin.

Cahitin sahnesi çok iyiydi adamı iyi benzetti. Akifler de Irakta iyi iş yapıyorlar aksiyon sahneleri fena değil. Yasin ya Polatın tamamen yanına geçsin ya da Irağa dönsün arada kaldı resmen.

Sezon finaline doğru yine düğün var anlaşılan umarım 3 sezon öncekinin aynısını yazmazlar.

Az önce yasinlerin mezardaki çatışma sahnelerini izledim gerçekten tek kelime ile süperdi
çoğu kişinin şikayet ettiği şu gereksiz hareketler yoktu ölen adamların hiçbiri açıkta değildi ve mantık hatası yoktu. Sanırım diziyi çeken bir kaç tane yönetmen var yoksa polatın ve yasinin çatışma sahnesi kesinlikle aynı yönetmen çekemez arada çok bariz fark var.

serdar akar bence el attı bu bölüm gerçekten çok çatışma sahnesi vardı ve hepsi müthişti

Tabi agam inşallah her zaman burada olmaya çalışıyorumda vadi heyacanından cevap yazamıyorum bazen
bölüm sonu öncesi farketmez aga senin burda o güzel yorumlarını görmek bizi mutlu eder