Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm Yorumları

Tekrardn geçmiş olsun Şükür bi şeyi yokmuş bende daha yeni tehlikeyi atlattım
yine neyi atlattın

mantık aramadımda kafama takıldı niye geldiklerinide
demediler
bu arada ben birşeyede kızıyorum arkadaşlar yusufun amacı
john nerden tanıyor niye peşinde bunu bize anlatmaları lazım
yusuf ve smith sahneleri zevk veriyor mu veriyor onu da anlarız ilerde gayet güzel gidiyor

@Amoureux un avatarını görünce hiçbişey kötü gelmiyor aga tabi ki müthiş ötesi :D
Eyvallah sağolasın. Senin avatarı da yeni gördüm hemen aklıma Polatın İskenderi hayal ettiği sahne geldi :D Arkada ki siyahlıklarda Abdülle Erhan :D

yine neyi atlattın

yusuf ve smith sahneleri zevk veriyor mu veriyor onu da anlarız ilerde gayet güzel gidiyor
Kulaklarda sorun yok muydu ilaç kullanıyordum doktor ilaç vermişti :D Burun ile ağız arası eğriydi ilaçla düzelttik

Eyvallah sağolasın. Senin avatarı da yeni gördüm hemen aklıma Polatın İskenderi hayal ettiği sahne geldi :D Arkada ki siyahlıklarda Abdülle Erhan :D

Kulaklarda sorun yok muydu ilaç kullanıyordum doktor ilaç vermişti :D Burun ile ağız arası eğriydi ilaçla düzelttik
hafızan iyiymiş aga aynen :D

oo sevindim paşam demek kulağın iyileşti :)

hafızan iyiymiş aga aynen :D
Ben boşuna demiyorum Deli Yüreği bile izledim diye :F Hatta Serseri diye bi dizi vardı küçükken hastasıydım çocuk odasında ki televizyonuma odadan kablo çekip seyrederdim o zamandan yatkındım ben elektirk elektronik işlerine çok zekiymişim Maşallah :D