tmm izle bakalım sen iyi anlarsın takasolabilir bölümü tekrar izleyince bazı kısımlarda yeni çözümlemeler yapacağım o zaman anlarız
yine neyi atlattınTekrardn geçmiş olsun Şükür bi şeyi yokmuş bende daha yeni tehlikeyi atlattım
yusuf ve smith sahneleri zevk veriyor mu veriyor onu da anlarız ilerde gayet güzel gidiyormantık aramadımda kafama takıldı niye geldiklerinide
demediler
bu arada ben birşeyede kızıyorum arkadaşlar yusufun amacı
john nerden tanıyor niye peşinde bunu bize anlatmaları lazım
Abla yusuf konusunu bence senaristlerde bilmiyor. Ama cevabını seneye alırız gibi duruyor.mantık aramadımda kafama takıldı niye geldiklerinide
demediler
bu arada ben birşeyede kızıyorum arkadaşlar yusufun amacı
john nerden tanıyor niye peşinde bunu bize anlatmaları lazım
evet zevk alıyorum ama neden peşinde olduğu aklımayine neyi atlattın
yusuf ve smith sahneleri zevk veriyor mu veriyor onu da anlarız ilerde gayet güzel gidiyor
inşallah canım o zamanı merakla bekliuorumAbla yusuf konusunu bence senaristlerde bilmiyor. Ama cevabını seneye alırız gibi duruyor.
işte onlarında amacı senin merak etmeni sağlamakevet zevk alıyorum ama neden peşinde olduğu aklıma
takılıyor zevk gidiyor bende
inşallah canım o zamanı merakla bekliuorum
ben yusufu ilk gördüğümden beri karacaahmetin yanındaişte onlarında amacı senin merak etmeni sağlamak
Eyvallah sağolasın. Senin avatarı da yeni gördüm hemen aklıma Polatın İskenderi hayal ettiği sahne geldi Arkada ki siyahlıklarda Abdülle Erhan@Amoureux un avatarını görünce hiçbişey kötü gelmiyor aga tabi ki müthiş ötesi
Kulaklarda sorun yok muydu ilaç kullanıyordum doktor ilaç vermişti Burun ile ağız arası eğriydi ilaçla düzelttikyine neyi atlattın
yusuf ve smith sahneleri zevk veriyor mu veriyor onu da anlarız ilerde gayet güzel gidiyor
hafızan iyiymiş aga aynenEyvallah sağolasın. Senin avatarı da yeni gördüm hemen aklıma Polatın İskenderi hayal ettiği sahne geldi Arkada ki siyahlıklarda Abdülle Erhan
Kulaklarda sorun yok muydu ilaç kullanıyordum doktor ilaç vermişti Burun ile ağız arası eğriydi ilaçla düzelttik
oo sevindim paşam demek kulağın iyileştiEyvallah sağolasın. Senin avatarı da yeni gördüm hemen aklıma Polatın İskenderi hayal ettiği sahne geldi Arkada ki siyahlıklarda Abdülle Erhan
Kulaklarda sorun yok muydu ilaç kullanıyordum doktor ilaç vermişti Burun ile ağız arası eğriydi ilaçla düzelttik
Ben boşuna demiyorum Deli Yüreği bile izledim diye Hatta Serseri diye bi dizi vardı küçükken hastasıydım çocuk odasında ki televizyonuma odadan kablo çekip seyrederdim o zamandan yatkındım ben elektirk elektronik işlerine çok zekiymişim Maşallahhafızan iyiymiş aga aynen
ikisine de 16 kere sıkmam sonucu olmuştur ama baya sancısını çektim ölmedim ama tam 3 hafta hapşırmaktan öldümoo sevindim paşam demek kulağın iyileşti
oyy kıyamam sana ben sıkıntı çekmişsin ama iyileşmişsinikisine de 16 kere sıkmam sonucu olmuştur ama baya sancısını çektim ölmedim ama tam 3 hafta hapşırmaktan öldüm
sonuçta ölmüşsün la olm hangi aklı başında insan 16 kere sıkar ya hiç mi düşünmedin sıkarkenikisine de 16 kere sıkmam sonucu olmuştur ama baya sancısını çektim ölmedim ama tam 3 hafta hapşırmaktan öldüm
iyileşmesi yapması lazımdı ama🙂sonuçta ölmüşsün la olm hangi aklı başında insan 16 kere sıkar ya hiç mi düşünmedin sıkarken
Vallaha hiç düşünmedim yan etkisini direkt sıktım. Komalık olmadık ona Şükrediyorumsonuçta ölmüşsün la olm hangi aklı başında insan 16 kere sıkar ya hiç mi düşünmedin sıkarken
hiçbir ilaç fazladan içilmez bunu unutma yan etkisi yok diye hepsini indireceksin diye bişey olamaz akıllı ol her zaman öyle şanslı olmayabilirsinVallaha hiç düşünmedim yan etkisini direkt sıktım. Komalık olmadık ona Şükrediyorum