ooooooo aga sen buralara uğrarmıydın ya
ooooooo aga sen buralara uğrarmıydın ya
heralde güzel olacak senin avatarın gibi saçma sapan anlamsız ve gereksiz bi resmi avatarıma koymamCidden güzel
1 saattir söylüyoruz aga ustaya dönelim tekrarBiz de avatari degiselim birazdan
---Tapatalk---
yok aga ben almadın içini hazırlayıp fırına vermişler böyle daha güzel oluyorYapma ya bol bol aldın galiba)) bende püskevit yedim çayla beraber
aga senin avatara tilki yakışır şov yapıyor adamınSezon Finalinde baya kişi ölür Leyla başta olmak üzere süprizlerde bekliyorum açıkcası nası olucak merak ediyorum. Recep'in tüyosu vardı ondan haber alan yokmu.
görev başarıyla tamamlandı bu bölüme 10 sayfa az aslında ama arkadaşlar zorla mesaj yazdığı için fazlası olmuyor
sanki kışın konuyu coşturuyodun bahaneye bak
orası boş kaldı ya akifler falan yok öylesine gelmişlerdir yoksa bizim mekanımız belliya ben birşey sorcam o kısmı anladınzmı siz polatla
cahit ne diye kgt geldiler
Bu tür şeyler hep olur abla mantık aramaya gerek yok. Amaç başroller gelip işi bitirsin.ya ben birşey sorcam o kısmı anladınzmı siz polatla
cahit ne diye kgt geldiler
yok ya cahit bir durum var abi dedi ondan sonra orda göründülerorası boş kaldı ya akifler falan yok öylesine gelmişlerdir yoksa bizim mekanımız belli
Çok şükür bir şeyi yok. Tekrardan geçmiş olsun.
tekrar geçmiş olsun abi kulakta iltihap çabuk geçer diye düşünüyorum kardeşimiz sağlığına kavuşsun gerisi teferruattır
mantık aramadımda kafama takıldı niye geldiklerinideBu tür şeyler hep olur abla mantık aramaya gerek yok. Amaç başroller gelip işi bitirsin.
olabilir bölümü tekrar izleyince bazı kısımlarda yeni çözümlemeler yapacağım o zaman anlarızyok ya cahit bir durum var abi dedi ondan sonra orda göründüler
anlayamadım ben o kısmı
Tekrardn geçmiş olsun Şükür bi şeyi yokmuş bende daha yeni tehlikeyi atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?