Maskeli Fedai
Favori Üye
Geçmiş olsun abi son durumu nası@-KADİR- dizinin ortasında bizim çocuk rahatsızlandı son 1 saati seyredemedim ((( hastaneden yeni geldik
İnşallah, Allah'tan tek temennim o. Para pul bir şey istediğim yok.Geçmiş olsun, sağlık daha önemli nasıl olsa izlersin bir ara.
Allah Razı olsun evlat Bambaşka bişey Allah sizlerede nasip etsin
O ortam maalesef yok artik o sempatiklik o duygu o mizah ah ahEskiden Erhan'ın kafası çalışırdı, kıvrak öneriler sunardı ortaya herkesi şaşırtırdı. Şimdi onların hiçbirini göremiyoruz. Tabii Vadi'nin eskilerinden başımızın üstünde yeri var.
adamı böyle bozguna uğratırlar işte nasıl amaBenim daha çok ilgimi çeken senin avatarın oldu. İlk defa görüyorum.
Bende çıkıcam açlıktan ölüyorum. Herkese iyi geceler, normalde bu kadar kalmıyordum bile.vadiciler cümleten herkese hayırlı geceler 🙂
iyi geceler agam Allah rahatlık versin tatlı rüyalar hayırlı gecelervadiciler cümleten herkese hayırlı geceler 🙂
bende az önce katmer yedim ayıptır söylemesiBende çıkıcam açlıktan ölüyorum. Herkese iyi geceler, normalde bu kadar kalmıyordum bile.
afiyet olsun takasımiyi geceler agam Allah rahatlık versin tatlı rüyalar hayırlı geceler
bende az önce katmer yedim ayıptır söylemesi
Bende nohut ıslamıştım onu yapıcam şimdi. Yanına da cacık yapayım diyorum.iyi geceler agam Allah rahatlık versin tatlı rüyalar hayırlı geceler
Ne yiyorsun aga menüde neler var bu geceBende çıkıcam açlıktan ölüyorum. Herkese iyi geceler, normalde bu kadar kalmıyordum bile.
sürgünümün menü sağlam gözüküyor aga felaketNe yiyorsun aga menüde neler var bu gece
Katmer mi vay arkadaş canım çekti Afiyet olsun.iyi geceler agam Allah rahatlık versin tatlı rüyalar hayırlı geceler
yapma be harbi mi aga yakın olsan getirirdin yav baya da kaldıKatmer mi vay arkadaş canım çekti Afiyet olsun.
Geçmiş olsun abi. İnşallah önemli bir şeyi yoktur.@-KADİR- dizinin ortasında bizim çocuk rahatsızlandı son 1 saati seyredemedim ((( hastaneden yeni geldik
Yapma ya bol bol aldın galiba )) bende püskevit yedim çayla beraberyapma be harbi mi aga yakın olsan getirirdin yav baya da kaldı
Cidden güzeladamı böyle bozguna uğratırlar işte nasıl ama