eyvallah aga ama doğrusunu söylemek gerekirse bende kanal d den ayrılma taraftarıydım ama hayırlısı olsunBen senin kaynaklarına inanıyorum zaten. Mesut Yar'da Star için dedikodudan ibaret olduğunu yazdı.
eyvallah aga ama doğrusunu söylemek gerekirse bende kanal d den ayrılma taraftarıydım ama hayırlısı olsunBen senin kaynaklarına inanıyorum zaten. Mesut Yar'da Star için dedikodudan ibaret olduğunu yazdı.
pusatın ölüceğine dahil yazılar yazılıyormuş hatta pusatı tanıyan biriside öyle demiş sanırım bunu 2-3 gün önce okumustum bu fragmandada bunu destekliyor acaba pusat çıkıyormu @34rcp44 bir haberin varmı bu konudamalesef onunla ilgili bi tüyo çıkmadı.
olabilir valla geçen bölümde selvinin yanına git demişti pusatapusatın ölüceğine dahil yazılar yazılıyormuş hatta puatı tanıyan biriside öyle demiş sanırım bunu 2-3 gün önce okumustum bu fragmandada bunu destekliyor acaba pusat çıkıyormu @34rcp44 bir haberin varmı bu konuda
raciler çakır dizisi yapıyor diye necati bey pusatı öldürüp vadideki çakır defterini tamamen kapatabilir gibi geliyor banada 😕😕😕
yazık olucak kızz görkem sevindike çocuğun hiçbir suçu yokken kendisi dışında gelişen bir inatlaşma yüzünden önü kesiliyor işte ölüceğine inanıyorum bende çünkü necati şaşmaz artık çakır ismini bu dizide tutmaz pusat olduğu sürece oktay beyin karakterinin adı hep anılıcak sanırım necati bey tamamen çakır defterini kapatıcak bu haftaolabilir valla geçen bölümde selvinin yanına git demişti pusata
onunla ilgili bir haber yok ama ben çıkıcağını düşünmüyorum her ne olursa olsun pusat karakteri seviliyo usta pusatı kolay kolay harcamaz.pusatın ölüceğine dahil yazılar yazılıyormuş hatta pusatı tanıyan biriside öyle demiş sanırım bunu 2-3 gün önce okumustum bu fragmandada bunu destekliyor acaba pusat çıkıyormu @34rcp44 bir haberin varmı bu konuda
raciler çakır dizisi yapıyor diye necati bey pusatı öldürüp vadideki çakır defterini tamamen kapatabilir gibi geliyor banada 😕😕😕
çakır dizisine misilleme olarak vadideki çakır defterini tamamen kapatıcak bence cnm necati bey artık çakır ismini andırmaz dizide bende görkem sevindike yazık olucağını düşünüyorum çocuğun bir sucu yok çünküonunla ilgili bir haber yok ama ben çıkıcağını düşünmüyorum her ne olursa olsun pusat karakteri seviliyo usta pusatı kolay kolay harcamaz.
ben senin gibi düşünmüyorum bu dediğin önceki reyting şirketi zamanında olsaydı bişey demezdim ama vadi bukadar kötü bir haldeyken reyting bakımından sevilen bir karakteri çıkarmak büyük bir hata olur ve çıkarmayacaktırda.çakır dizisine misilleme olarak vadideki çakır defterini tamamen kapatıcak bence cnm necati bey artık çakır ismini andırmaz dizide bende görkem sevindike yazık olucağını düşünüyorum çocuğun bir sucu yok çünkü
ayoll vadinin belkide en kötü yanı bu sevilen karakterler bir çırğıda çıkıyor sevilmeyenler kalıyor akif orda dururken psuatın çıkmasına kisme şaşırmaz vadinin 12 yıldır belkide tek kötü yanı bu cnmben senin gibi düşünmüyorum bu dediğin önceki reyting şirketi zamanında olsaydı bişey demezdim ama vadi bukadar kötü bir haldeyken reyting bakımından sevilen bir karakteri çıkarmak büyük bir hata olur ve çıkarmayacaktırda.
haklısın ama bence pusat kalıcak çıkmicak😉ayoll vadinin belkide en kötü yanı bu sevilen karakterler bir çırğıda çıkıyor sevilmeyenler kalıyor akif orda dururken psuatın çıkmasına kisme şaşırmaz vadinin 12 yıldır belkide tek kötü yanı bu cnm
bende çıkmasın istiyorumhaklısın ama bence pusat kalıcak çıkmicak😉
dur bakalım hemen yazık oldu demiyelim bir izleyelim neler olacakyazık olucak kızz görkem sevindike çocuğun hiçbir suçu yokken kendisi dışında gelişen bir inatlaşma yüzünden önü kesiliyor işte ölüceğine inanıyorum bende çünkü necati şaşmaz artık çakır ismini bu dizide tutmaz pusat olduğu sürece oktay beyin karakterinin adı hep anılıcak sanırım necati bey tamamen çakır defterini kapatıcak bu hafta
zaten geçen haftadan bunun sinyallerini vermişti ama görkeme yazık olucak