Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm Fragmanı

Ooh be fragmana bak gel persembe geeeel

of of of of of vahşetül dehşet mükemmel süper ötesi manyak bi fragman tek isteğim İnşallah pusat ölmez
şimdi vadi diğer diziler gibi de değil lan hayatta ölmez diyemiyosun her an herkes ölümle burun buruna o yüzden ölmeyeceğini düşünsemde korkuyorum

sezon finaline doğru tempo tavan yapıyor yine heycanla merakla perşembeyi bekliyorum

Pusat'a bir şey olmaz inşallah.
Hastane basma sahnesi dehşetül vahşet olacak.

cahit ve polat ın bu sahneside güzel olacak bu yönetmende et mi balık mı bir türlü çözemedim
,

Aron Feller'de hastaneyi basmıştı. Polat ve Memati, Bulut'un minibüsüyle kaçmışlardı.

Muro'lu bölümlerdi yanış hatırlamıyorsam.
@-KADİR-

''Dövüşürken kahpelik yapmayacaksın'' ellerin dert görmesin Cahit, Osmanlı tokadı güzeldi.

Süper fragman özellikle son kısımlar harika Tilki baskın yapıyor bakalım neler olucak.

fragman harika olmuş eğer sahneler biraz daha özenli çekilmişse güzel bir bölüm daha geliyor demektir

Ara sıra Mehmet Canpolat'a soruyordum o da twitter hesabını kapatmış. Son olarak dizinin Star Tv'ye transfer olmayacağını yazmıştı.
biz zaten kanal d de devam edeceğini duyurmuştuk kaynak güvenilir yakın zamanda resmi açıklamada gelicektir zaten

biz zaten kanal d de devam edeceğini duyurmuştuk kaynak güvenilir yakın zamanda resmi açıklamada gelicektir zaten
Ben senin kaynaklarına inanıyorum zaten. Mesut Yar'da Star için dedikodudan ibaret olduğunu yazdı.