Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vadinin de su rezalet senaristlerden kurtulmasi lazımgördüm şu rezalet hocadan ve futbolculardan kurtulmamız lazım
---Tapatalk---
Vadinin de su rezalet senaristlerden kurtulmasi lazımgördüm şu rezalet hocadan ve futbolculardan kurtulmamız lazım
baban fb li insan büyüklerini örnel alırda yanlış işlere bulaşmazBabam mesaj atmış skoru yaz diye bende yazdim
....bahce 0-2 Bursaspor
Ne kopurecek şimdi Allahtan camide
---Tapatalk---
Usta demesi için yanında belli bir zaman geçirmesi ve onunla çok samimi olması gerekir. Memati bile ilk zamanlar abi diyordu sonradan usta demeye başladı. Abdulhey cahit bile abi diyor yasin için zaman var.benim demek istediğim şeyi @Polat Şaşmaz söylemiş o ses tonuna usta demek yakışır ayoll onu demeye çalısıyorum karanın polata abi demesini düşünün nekadar tuhaf karşılanırdı yasinde öyle bence zamanla usta kelimesine dönmeleri gerekir yoksa abi kelimesi benim kulakalırmı tırmalıyor yasine gitmiyor![]()
Amcam kulağıma ezan okunmadan önce Fenerbahçe marşını okumuş önceden Galatasarayliydim sonra hoca baskısıyla Fenere döndürdü hoca sonra bir sure Fenerde kaldık biraz takas tekrar Aslana döndürdübaban fb li insan büyüklerini örnel alırda yanlış işlere bulaşmaz![]()
ulan bu adam nasıl bir insanmış ya ağzına yüzüne başlıyacam rezil herif3-0 oldu.
İsmail Kartal, Meireles'i çıkarıp Hasan Ali Kaldırım'ı alıyor. Bu adam ne yiyip içiyorsa aynısını bende istiyorum.![]()
Kupa kaldiramadilar bu sene3-0 oldu.
İsmail Kartal, Meireles'i çıkarıp Hasan Ali Kaldırım'ı alıyor. Bu adam ne yiyip içiyorsa aynısını bende istiyorum.![]()
Suç hoca da değil. Bu durumunuza ben başkaları gibi sevinmiyorum. Çünkü bende damdan düştüm, Beşiktaş'ın halide ortada.ulan bu adam nasıl bir insanmış ya ağzına yüzüne başlıyacam rezil herif
başkanı hocası topçusu hepsi defolup gitsinSuç hoca da değil. Bu durumunuza ben başkaları gibi sevinmiyorum. Çünkü bende damdan düştüm, Beşiktaş'ın halide ortada.
Sırf Ersun Yanal'a takımı sen değil ben şampiyon yaptım mesajı vermek için İsmail çapsızını getirip takımın başına koyan Aziz Yıldırım'da suç..