Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sabahları banyo yapmadan kendime gelemiyorum da bide kahve rica edebilirmiyim. ulan mete 😀
---Tapatalk---
Sabahları banyo yapmadan kendime gelemiyorum da bide kahve rica edebilirmiyim. ulan mete 😀
Usta demesi lazımayoll yasin çok sinir bozucu şekilde abi diyor o sese abi kelimesi kesinlikle yakışmıyor çok itici geliyor kulaklarıma![]()
On numara beş yıldız diyor başka nasıl diyecek abiii diye mi? Zaten ses dublaj adam ne etsin.ayoll yasin çok sinir bozucu şekilde abi diyor o sese abi kelimesi kesinlikle yakışmıyor çok itici geliyor kulaklarıma![]()
On numara beş yıldız diyor başka nasıl diyecek abiii diye mi? Zaten ses dublaj adam ne etsin.
benim demek istediğim şeyi @Polat Şaşmaz söylemiş o ses tonuna usta demek yakışır ayoll onu demeye çalısıyorum karanın polata abi demesini düşünün nekadar tuhaf karşılanırdı yasinde öyle bence zamanla usta kelimesine dönmeleri gerekir yoksa abi kelimesi benim kulakalırmı tırmalıyor yasine gitmiyorUsta demesi lazım
---Tapatalk---
aga cemaat nerde yaAdam silah sesleriyle ritim yapıyor ya psiopat ya güldürdü
---Tapatalk---
gördüm şu rezalet hocadan ve futbolculardan kurtulmamız lazımFernandao attı. @china_shangai @-KADİR-
Bu sezon futbol adına izlenilesi en iyi şey Bursaspor'un oyunu...gördüm şu rezalet hocadan ve futbolculardan kurtulmamız lazım