Kurtlar Vadisi Pusu 260.Bölüm Yorumları

Orasını anladım ama demem o ki tilki ve polat yine uzaktan birbirlerini sevecekler :) ve tilki seneye de kalacak.
Tilki sezon finaline doğru ölmez umarım seneyede vadide olsun sezon finalinde ortalığı karıştıracaktır.
İnşallah seneyede kalıp İskender Büyük gibi efsane olur. Aynı karizma kendisinde de var. :)

@ABAY_06 aga bölümü izlerken giremiyorum ondan bölüm bitince yorum şov yapıyorum genelde :D

sezon finali bu sene çok manyak olacak gibi hissediyorum

olur olur hemde manyak olur :D onların zaten birbirine hamlesi son bikaç bölümün finalini oluşturuyor sezon finalinde çok farklı şeyler bekliyorum ki öyle olacaktır mutlaka
aga doğru düşünüyorsun sezon finali manyakça dehşetül vahşet olacak :D

Yine gaza gelme getirme çabaları sezinliyorum :))))) geçen senenin sezon finalini hatırlatır yine bu gazlarla baya bir gazlanmıştık :)))) sonuç hüsrandı ne yazık ki 😉))))) yine böyle bir hüsrana dayanmaz kalbim :)))))))

leyla ölecek bu sezon finalinde oyüzden kimse ümitlenmesin bence çünkü kurtlar vadisinin sezon finalinin en önem verilen kısımları son sahnelerdir ve son yıllarda ölüm dısında bir yaratıcılık son sahnelerde yok ayrıca bu sefer memati abdülhey gibi ilgi çekici bir karakterde değil
leylanın ölümüyle biten bir sezon finalinden memnun olmak mümkün olmayacak :A:A:A

Yine gaza gelme getirme çabaları sezinliyorum :))))) geçen senenin sezon finalini hatırlatır yine bu gazlarla baya bir gazlanmıştık :)))) sonuç hüsrandı ne yazık ki 😉))))) yine böyle bir hüsrana dayanmaz kalbim :)))))))
başkan ne diyim sen gaza gelme o zaman 😀 o geceyi hatırlıyorum hadi siz neysede takas bile yerden yere vurmuştu :A

leyla ölecek bu sezon finalinde oyüzden kimse ümitlenmesin bence çünkü kurtlar vadisinin sezon finalinin en önem verilen kısımları son sahnelerdir ve son yıllarda ölüm dısında bir yaratıcılık son sahnelerde yok ayrıca bu sefer memati abdülhey gibi ilgi çekici bir karakterde değil
leylanın ölümüyle biten bir sezon finalinden memnun olmak mümkün olmayacak :A:A:A
Zaten bilinen bir şey bu sefer bu hataya düşmezler:))))) bence süpriz amon ve hanedanlar toplantısıyla ilgili olacaktır😉

başkan ne diyim sen gaza gelme o zaman 😀 o geceyi hatırlıyorum hadi siz neysede takas bile yerden yere vurmuştu :A
Geçen sezon finali. Arifesi yapılan Yorumları tahminleri de hatırla bir zahmet 😉))))

Utanma insanın ruhunda asıldır.İnsanı insan olarak muhafaza eden de budur.

Zaten bilinen bir şey bu sefer bu hataya düşmezler:))))) bence süpriz amon ve hanedanlar toplantısıyla ilgili olacaktır😉

Geçen sezon finali. Arifesi yapılan Yorumları tahminleri de hatırla bir zahmet 😉))))
ben gözlerimle görmeden ümit bağlamam kesinlikle bunlara abişkom geçen bölümden ders çıkarmak lazım bence neler neler düşünüyordun adamlar basit bir blofla geçiştirdiler:F:F:F
abdülheyin öeleceğide geçen sezon belliydi ama gidip o sahneyle bitirdiler aaa ben 10.yılın sezon finalindende memnun değilim şuan tekrar bölümlerini yeni bölümlerden daha heyecanlı izliyorum ama polat ölücekmi diye bitirmeleri büyük hayal kırıklığıydı ölmeyecek biliyoruz :F:F:F
inş senin dediğin gibi süpriz bir sonla biter ama ben leylanın ölüm sahnesiyle biticeğine eminim son sahne o olucaktır olmasa bile gözlerimle görmedem ümit bağlamam kesinlikle görmem lazım önce abişkom :A:A