Kurtlar Vadisi Pusu 253.Bölüm Yorumları

ah ulan tam yerinde reklam 22;42 3. reklam arası

Dizi müthiş ilerlemeye başladı buna da laf söyleyen kimse kusura bakmasın gitsin Arka Sokaklar izlesin. :)
buna da laf söyleyen izlemesin zaten valla son 20-30 dakka dehşet gidiyor vadi
bölüm güzelleşmeye başladı ama bugünde erken biterse söverim yeter ya 11 de bitiyo

Karşılıklı sahneleri artsa Tilki'nin elinde dayanamaz Raskoln. :)

Raskoln'e kıyamıyorlar bence. :A
aga ikisi de çok seviliyor en sevilen karakterler ikisi de birbirinden tuhaf bunları izlemek çok keyifli ama ikisinin toplam sahnesi 1 bölümde 5 dakka bile değil

raskoln vs. tilki resmen derbi maç :D
tilki efsane ama ben raskolnü tutuyorum

abi sen böyle değildin ya hiçbişey beğenmiyon Allah Allah :D @-KADİR- abi niye böyle oldu çok değişti çookkkk :D
aga sırf çatışma @china_shangai abiyi kesmez ona derin mevzular gizemli konular ters köşeler lazım bunların yanında da aksiyon olursa o bölüme bayılır onun haricindeki bu tarz bölümlere fazla giydirmesede bunlarla tatmin olmaz :D

bölüm 11.00 gibi bitecek kesin haftaya bizim sınavlar var kesin haftaya 12.30 da 1 de falan biter eminim öyle olacak

tamam tilki yi de seviyoruz ama ben de raskoln den yana reyimi kullanıyorum haa kim kaybederse kaybetsin kazanan biz olucaz bu iki karekterin çatışması bize zevkli ve heyecanlı sahneler yaşatacaktır

aga sırf çatışma @china_shangai abiyi kesmez ona derin mevzular gizemli konular ters köşeler lazım bunların yanında da aksiyon olursa o bölüme bayılır onun haricindeki bu tarz bölümlere fazla giydirmesede bunlarla tatmin olmaz :D
abi çok şey istiyor tabi öyle bölümlere bizde bayılıyoruz ama bunlarıda beğenmesi lazım
ve başladı İnşallah bitmez

yok yok herşeyden evvel bu lanet kanaldan kurtulmak lazım hay ben sizin koyacağınız reklamın

yok böyle bişey ya diğer diziler 12 de bitiyor başlayacam yapacağınız işe
bi de dizilerin süresi kısalsın 60 dakka olsun 40 dakka olsun diyenler var lan 90 dakka bize yetmiyor ne 50 si 60 ı be

yok yok herşeyden evvel bu lanet kanaldan kurtulmak lazım hay ben sizin koyacağınız reklamın
kesinlikle bu kanaldan artık kurtulmamız lazım lanet olsun kanal d ye geçtiğimiz güne ya tarihin en düşük reytinglerini alıyoruz yok böyle bişey reklam reklam reklam